Šílenství pokračuje: Kvůli prokleté vile v Uhříněvsi se chce muž zruinovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šílenství pokračuje: Kvůli prokleté vile v Uhříněvsi se chce muž zruinovat!

Veselý udělá vše pro to, aby uhříněvskou vilu po Bartošové získal...
Veselý udělá vše pro to, aby uhříněvskou vilu po Bartošové získal... (Foto: Aha! - Roman Souček, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Radikální fanoušek zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48), který v minulém týdnu způsobil doslova policejní manévry před vilou v Uhříněvsi, když si chtěl ručně vyřídit účty s ochráncem žen Zdeňkem Macurou (40), se objevil znovu na scéně. A motiv jeho jednání je velmi neobvyklý.

Na psychiatrii ho nepřijali

Fanoušek Bartošové Petr Veselý již před incidentem v Uhříněvsi obeslal některá média s informací, že chce hospitalizovat na oddělení psychiatrie, kde pobývala i známá zpěvačka. "Smrt paní Bartošové nesu špatně, jsem psychicky na dně. Chci jet za Macurou příští týden a dát mu na barák plakát nebo sprejem napsat, že to je spolupachatel. Předtím ale zvažuji navštívit psychiatrii v Bohnicích, přesně tam, kde byla Iveta," psal Veselý.


Artur by v domě být nechtěl

Po již zmiňovaném setkání se Zdeňkem Macurou, jež však naštěstí proběhlo na dálku a policisté k sobě oba Ivetiny ctitele nepustila, Rozhodl se Petr Veselý obětovat vše, aby mohl bydlet v domě po Ivetě Bartošové. A to i přesto, že v něm zpěvačka zažila tolik bolestivých okamžiků. Dům se bude podle dostupných informací prodávat, Josef Rychtář (56+) se nároku na svůj podíl zřekl a Artur Štaidl (17) o nemovitost nemá zájem.
Bartošové vilu chce, i kdyby se měl zruinovat

"Chci v tom domě žít a udělám pro to všechno. Nemovitost koupím do deseti miliónů, snad víc někdo dávat nebude," prohlásil zřejmě ne zcela duševně zdravý Petr Veselý na webu Super.cz a popisuje, jak hodlá postupovat: "Od pátku jsem začal prodávat své nemovitosti a začínám se připravovat na nákup domu v Uhříněvsi po paní Bartošové. Dávám peníze dohromady a jsem připraven si půjčit u bankovní společnosti, pokud to bude potřeba. Hned, jak bude dům v nabídce realitní kanceláře, budu prvním zájemcem, který si okamžitě domluví prohlídku domu," sdělil Veselý podrobnosti svého plánu.

Přečtěte si
ferdinand6
13. 5. 2014 • 22:25

Kolik magorů přitahovala, to snad není možné ! Chudák holka.

mafi2
13. 5. 2014 • 16:34

Kolem ní se motali vážně jen magoři. "Frajer" co krade kabáty ze šaten, chce koupit vilu . Tenhle článek je fakt ubohej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.