Kdo pohřbil Ivetu Bartošovou (†48)? Minulost kněze vás šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdo pohřbil Ivetu Bartošovou (†48)? Minulost kněze vás šokuje!

Kněz Pavel Mácha má velmi pestrou minulost.
Kněz Pavel Mácha má velmi pestrou minulost. (Foto Aha! – Dan Černovský, Martin Sekanina, Ladislav Křivan, Martin Přibyl, Mária Rušínová)

Copak je to za vojáka? Kněz, který měl hlavní řeč na pohřbu Ivety Bartošové (†48), je Timotej Maria Pavel Vácha (41), bývalý voják z povolání. Řečnil pro 13 hostů, mezi nimiž chyběli Ivetini nejbližší...

Nepřijela její rodina a zpěvačce se nemohli poklonit ani její fanoušci. Vše probíhalo za hermeticky uzavřenými dveřmi, které hlídali bodyguardi.
Vdovec Josef Rychtář (56) si vybral pro smuteční řeč nad rakví Ivety kněze, který má v pouhých 41 letech velice pestrý životopis. Pavel Vácha se po základní škole vyučil zedníkem. Pak si udělal maturitu a v roce 1994 nastoupil k Hradní stráži. Stal se pak dokonce vojákem z povolání.


„Byl jsem důstojník a působil jako velitel stráže,“ uvádí Vácha ve svém životopisu. „Posléze jsem vystudoval Policejní akademii ČR,“ pokračuje Vácha. Mimo to absolvoval ještě studia na Katolické teologické fakultě UK v Praze a v roce 2006 byl vysvěcen na jáhna.

Právě tento kněz mnoha profesí odsloužil na přísně střeženém obřadu v pražském strašnickém krematoriu mši za Ivetu Bartošovou. Na závěr vyzval přítomných pouhých 13 smutečních hostů ke společné modlitbě. Obřad v pražském strašnickém krematoriu završil Ivetin hit Dej mi ruku.

Macura se hádal s transsexuálem
Zcela výjimečně se kvůli Ivetě Bartošové nepohádal Zdeněk Macura s Josefem Rychtářem, ale s transsexuálem jménem Diana. Nejprve si fanoušci zanadávali na »zabijáka« Rychtáře, který je nepustil dovnitř. Ale pak se v davu objevil transsexuál jménem Diana, hájící vdovce Rychtáře! „To nemyslíte vážně! Vy jste blázen, jděte se léčit,“ řvali na něj naštvaní fanoušci. Macura ji odvezl do Itálie, kde ji nadopoval prášky a nechal téměř nahou ležet na pláži, on je spolupachatel její zkázy,“ stála si za svým Diana a pustila se do hádky s přítomným Macurou.



Přečtěte si
gnomie
14. 5. 2014 • 11:23

Jen takový malý dotaz k tomu knězi? Myslela jsem si, že pokud dotyční nejsou křťění a nebo neměli svatbu v kostele, tak by ani na pohřbu neměl být kněz? Nevím jestli I. B. byla někdy křtěná možná že ano . Ptám se z vlastní zkušenosti, je to už dlouho, ale chtěla jsem stvrdit svadbu v kostele po několika letech manželství. A bylo mi řečeno, že pokud jsem nebyla křtěná, nemůžu mít ani svatdu. To moji rodiče opoměli, nechat nás pokřít. Mě a bratra, dvojčata. Vím, že se chystali I.B. a P.R. dokonat svadbu i v kostele, ale nedošlo k tomu. Jak mohl řídít pohřeb kněz??? Jde to? V tom případě jsem ráda, že k mé svatbě v kostele nedošlo, nakonec bylo rozvedené, a církev je nehoráznej bordel..

alllison
13. 5. 2014 • 21:28

A napadlo Vás, že otec Timotej jen konal svou povinnost? Znám ho nejen jako kněze, ale hlavně jako člověka.. A o R. si myslím své.. Jen nemám potřebu to ventilovat.. Ale Timotej je správnej a prostě jen udělal to, co udělat musel..

matylda-rut
13. 5. 2014 • 21:06

Proboha, vždyt´má řádné vzdělání a nemá jen jedno. Někam to na rozdíl od vás bulvárních žvatlalů dotáhl.

mazd
13. 5. 2014 • 20:25

Nejlepší názor za celou dobu .Vždyt by to bylo super řešení. Máte naprostou pravdu.

japome
13. 5. 2014 • 20:19

vy máte starosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.