Nedůstojný pohřeb Ivety Bartošové (†48): Jen 13 smutečních hostů, nevkusní exhibicionisté a hra na hollywoodské hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nedůstojný pohřeb Ivety Bartošové (†48): Jen 13 smutečních hostů, nevkusní exhibicionisté a hra na hollywoodské hvězdy!

Poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou neproběhlo v důstojném tónu.
Poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou neproběhlo v důstojném tónu. (Aha! - M. Pátek, L. Křivan, R. Souček, koláž Ahaonline.cz)

Stalo se přesně to, čeho se lidé, kteří měli zesnulou zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) skutečně rádi, hodně báli. Z jejího pohřbu, který se podle mnohých vůbec neměl konat, se stala podivná fraška...

Vše začalo už brzy ráno, kdy začínalo být nad slunce jasné, že rodina Ivety Bartošové, tedy zejména její syn Artur a matka Svatava, dodrží svůj slib a prapodivné akce pořádané Josefem Rychtářem (56) se nezúčastní. Artur odešel jako každý jiný den do školy a Ivetina maminka ve Frenštátě vůbec neopustila svůj dům.

Artur ráno normálně vyrazil do školy, jako každý jiný den.

Zato v Uhříněvsi se začaly dít věci. Přestože se na obřad chystala jen hrstka lidí, od rána od domu a k domu přijíždělo jedno auto za druhým. A přestože se na obřad vydalo nakonec jen 13 lidí, musela na místě zasahovat městská policie, protože účastníci posledního rozloučení z řad rodiny Josefa Rychtáře nezvládli rozumně zaparkovat v úzké ulici.

PODROBNÝ ONLINE Z CELÉHO DNE POHŘBU A VELKOU FOTOGALERII NAJDETE ZDE

Když už jsme u té rodiny, tak je třeba dodat, že z Ivetiny strany se pohřbu nezúčastnil opravdu NIKDO a všichni, kdo nakonec stáli ve Strašnicích nad rakví, ve skutečnosti znali Ivetu Bartošovou poměrně krátce. A dokonce ani Rychtářova rodina nebyla jednotná. Vdovcům starší syn Josef, který už před časem naznačil, že jeho otec má na sebevraždě svůj podíl viny, odmítl přijít s tím, že i kdyby ho pozvali, stejně by nešel. Sebevrazi prý do nebe nepatří.


Josef Rychtář podle všeho očekával, že poslední rozloučení s jeho ženou budou chtít vidět tisíce lidí, a tak si najal ochranku, která v Česku hlídá největší hvězdy Hollywoodu. Ve Strašnicích i v Uhříněvsi tak operovali muži v černém, kteří, podobně jako Madonnu nebo Angelinu Jolie skrývali Rychtáře i jeho rodinu za černými deštníky, což působilo chvílemi úsměvně, protože bodyguardů bylo víc než účastníků pohřbu.
Rychtář vychází z vily. Před fotografy ho chrání deštníky.

Pro Rychtáře a hrstku jeho blízkých nakonec přijela dodávka, která je odvezla do strašnického krematoria. Aby bylo jasné, že v autě sedí někdo slavný, jelo před dodávkou černé audi bezpečnostní agentury a za dodávkou policejní vůz, jehož doprovod si musel podle našich informací vdovec zaplatit.

V době příjezdu smutečních hostů do Strašnic už bylo jasné, že nepřijde nejen Ivetina rodina, ale dokonce ani NIKDO ze showbyznysu. Na místě se sice toulal zapomenutý zpěvák Jan Bendig se svým homosexuálním přítelem Lukášem Rejmonem, kteří však přišli, přiznejme si to, jen pózovat novinářům a trochu se zviditelnit. Nakonec museli přiznat, že nejenže nebyli zvaní, ale Bendig Ivetu vlastně ani osobně neznal.

CO SE DĚLO V UHŘÍNĚVSI A STRAŠNICÍCH ČTĚTE ZDE

Nutno dodat, že exhibicionistů bylo v areálu krematoria hned několik. Mezi nejvýraznější patřila podivná existence, která si říkala Diana a která vášnivě obhajovala Josefa Rychtáře, opomenout nelze ani Zdeňka Macuru, který, přestože řekl, že na pohřeb nepřijde, přijel i se svou přítelkyní ve stříbrném obleku a vášnivě (a poněkud zmateně) hovořil do televizních kamer.

Paní na pohřbu Ivety Bartošové

Jak neslavně a podivně obřad začal, tak i skončil a smuteční hosté se vrátili do vily Ivety Bartošové. Hloučky lidí ještě chvíli diskutovaly před krematoriem, exhibicionisté se ještě naposledy snažili zaujmout novináře, pak se všichni rychle rozešli. Bohužel, tak probíhalo poslední rozloučení s ženou, která lámala československé hitparády.



 

 

 



Přečtěte si
asha10
13. 5. 2014 • 12:26

Ale prd,bulvar utrel nos Rychtar vsem vytrel zrak he he.

ocsin
13. 5. 2014 • 10:28

NO a už nás zase mohou krmit Peťou Krámným. Ani nevíme jak se mu v base daří

setroseuros
13. 5. 2014 • 10:10

13! Pripomina mi to posledni veceri s Jezisem 13! Rychtar a jeho 12 apostolu! Dalsi jeho saskarna !!! Doufam, ze uz o nem nebudu vic cist a ani ho videt v tisku! Dekuju! Bez Ivety je totiz nezajimavy!! Obycejna 0! spys 00! Treba ho odsranit ,tak jako kbelik s odpadem ,aby nepachl dal !!

hejhej
13. 5. 2014 • 09:50

ivuska1:

hejhej
13. 5. 2014 • 09:49

paralenka: Hulvát, blb a násilník se nezmění

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.