Chronická svlékačka Vica Kerekes (33): Podívejte se, jak se předváděla u tyče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chronická svlékačka Vica Kerekes (33): Podívejte se, jak se předváděla u tyče!

Věčně nahá Vica Kerekes se v roli tanečnice u tyče zjevně našla...
Věčně nahá Vica Kerekes se v roli tanečnice u tyče zjevně našla... (CT)

Tvůrci seriálu Clona moc dobře věděli, proč do vyšetřovacího týmu angažovat krásku z Maďarska Vicu Kerekes (33). Ta se totiž svlékání nikdy nebála! A její tělo je zkrátka božské!

Šaty odkládá v každém druhém filmu, s cudností si hlavu nelámala ani při focení kalendáře a dnes večer rozvlní své hříšné tělo coby agentka Nikola v seriálu Clona u tyče. „Nebudu ale úplně nahá. Už si na odhalené scény ve filmech dávám větší pozor. Do smlouvy jsem si nechala dát formulku, která zakazuje užít úplnou nahotu,“ prozradila Kerekes. Fanynky seriálu jí sice vyčítají nesrozumitelnou slovenštinu, ovšem pánové jistě dávají přednost jiným jejím výrazovým prostředkům...

Vica se svléká před kamerou každý rok alespoň jednou. Přesvědčte se v galerii!

A už dnes večer si přijdou na své, herečka si totiž střihne scénu ve striptýzovém klubu. Místo zbraně tentokrát vytasila sexy prádlo a u tyče jí to šlo stejně dobře jako zkušeným striptérkám. A není divu! Kerekes má se svlékáním díky profesi herečky bohaté zkušenosti...




Autor:  kot

Přečtěte si
ferdinand6
12. 5. 2014 • 11:25

Hnusná ***atá Maďarka s vytahanejma prsama má svlékáním pozvednout ubohou úroveň seriálu? Tomu by nepomohlo i kdyby se svlékli všichni včetně režiséra, scénáristy, kameramana a cateringu.

prroud
12. 5. 2014 • 10:01

Myslel jsem nahotu obecne ,na serialy a tv jako takovou vubec nekoukam,nenechavam si vyplachovat makovici

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.