Ani Říčany, ani Frenštát! Rychtář plánuje Ivetu odvézt jinam! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ani Říčany, ani Frenštát! Rychtář plánuje Ivetu odvézt jinam!

Tělo Ivety Bartošové je momentálně v pražských Strašnicích.
Tělo Ivety Bartošové je momentálně v pražských Strašnicích. (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

O průběhu obřadu Ivety Bartošové (†48) stále není rozhodnuto. Vdovec Rychtář (56) stále mění plány a rodiny zpěvačky se k ničemu vyjadřovat nechce. Poslední místo odpočinku má však Rychtář promyšlené.

Josef Rychtář mění názor na pohřeb snad z hodiny na hodinu. Nejdříve chtěl uspořádat gigantické rozloučení s přáteli i fanoušky, nyní pomalu ustupuje jejím nejbližším. Podle informací deníku Blesk poslal vdovec SMS zprávu Arturovi, kde ho informoval, v jakém duchu se bude nést pohřeb jeho matky. Podle všeho stále čeká na odpověď.

Vdovec se také stále častěji objevuje v říčanské pohřební službě a ladí poslední organizační detaily pohřbu. Ostatky zpěvačky jsou zatím uloženy ve strašnickém krematoriu, kde bude s největší pravděpodobností obřad probíhat. Po posledním rozloučení plánuje Rychtář uložit rakev na hřbitově v Uhříněvsi. „Právě toto místo si sama vybrala jako svůj domov, vychovala tu svého syna Artura, a když řekla, že jede domů, tak jela Uhříněvsi a ne do Frenštátu,“ vysvětluje Rychtář svoje rozhodnutí. Sám Rychtář má teď plné ruce práce s hrobem vlastní rodiny. Ten totiž na říčanském hřbitově neznámý vandal postříkal sprejem s hanlivými nápisy. »Richtář je vrah!« nasprejoval dotyčný dokonce několikrát i na hřbitovní zeď.



Přečtěte si
va45
12. 5. 2014 • 16:47

Jak to tady popisuješ tak jsi zřejmě ještě nikdy nikoho nepochovával.Když je někdo v kremaci je to pohřeb žehem.Pokud je to do hrobu,tak je to rozloučení v kostele nebo obř.síni příslušné hřbitovu.Asi Rychtář měl vyjímku.Vůl je na to dost velký.

va45
12. 5. 2014 • 16:43

Rychtáři,zapni mozkové závity jestli ještě nějaký máš a přemýšlej!Nebylo by nejlepší Ivetu dát ke svému otci.Tam můžeš jezdit taky a nemusíš se tam setkávat s nikym. Já věděl,že jsi trotl a vyžaduješ léčení ale až tak.

majojo
12. 5. 2014 • 03:11

A navíc si ten vůl ani nezjistil, že hrob vůbec Rychtářovi nepatří....

majojo
12. 5. 2014 • 03:10

Pokud je někdo uložen ve strašnckém krematoriu, znamená to automaticky pohřeb žehem. Při ukládání do země slouží k obřadu jiné prostory, obřadní síně na Olšanech a na Vinohradském hřbitově, případně je pohřeb vy=praven z kostela. Nehledě k tomu, že v článcích, byť bulvárních, se jasně hovoří o tom, že zesnulá má být ihned zpopelněna a Rychtář si urnu převezme cca 2,5 hodiny po obřadu. Když už tedy zacházíme do takových podrobností.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.