Bartošová měla životní pojistku na miliony! Rychtář se pídil po penězích den po sebevraždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová měla životní pojistku na miliony! Rychtář se pídil po penězích den po sebevraždě!

Iveta se pojistila pro případ smrti na velmi vysokou částku a Josef Rychtář to podle všeho dobře věděl.
Iveta se pojistila pro případ smrti na velmi vysokou částku a Josef Rychtář to podle všeho dobře věděl. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček)

Iveta Bartošová (†48), který spáchala sebevraždu minulé úterý, zřejmě myslela na své blízké víc, než by kdo předpokládal. Sjednala si totiž vysokou životní pojistku.

Zpěvačka si svůj život cenila na 3,5 milionu korun. Tedy alespoň podle částky, která měla být vyplacena v případě jejího úmrtí. Ke sjednání došlo už před lety, jak prozradila Ivetina kamarádka deníku Blesk: „Iveta se nechala inspirovat pojistkami slavných. Divila se, když jsme četly v časopise, že si nějaká hollywoodská hvězda nechala pojistit nohy. Pak řekla, uzavřu si taky pojištění. Ne na nohy, životní,“ prohlásila.

O tom, že takové pojistka existuje, zřejmě dobře věděl i vdovec Josef Rychtář (56). Podle zdroje Blesku totiž pouhý den po smrti své ženy kontaktoval jednu z poboček pojišťovny s dotazem, kdo a kdy peníze dostane. Otázkou nicméně zůstává, jestli na tyto peníze dosáhne právě on, protože Iveta Bartošová mohla do pojistky jako obmyšlenou osobu (příjemce peněz v případě úmrtí) uvést někoho jiného. Během trvání pojistky navíc toto jméno či jména mohla změnit. Pokud nikoho neuvedla, budou peníze podléhat standardnímu dědickému řízení.



Autor:  ph,hoh

Přečtěte si
necekany_vystrik
13. 5. 2014 • 09:51

a proč by se nepídil ? Pojistka je právě od toho, aby se z ní plnilo v případě pojistné události. Patrně to měla kvůli hypotéce.

illis
12. 5. 2014 • 20:00

3dots Rozhodně mé vyjádření nebylo myšleno jako přednáška, já jen vidím podstatný rozdíl ve zmíněných profesích. Nechápu, co ti vadí na těch srdíčkách, já na jejich použití nevidím nic špatného. Také jsem tě nekritizovala za tvé příspěvky v případě Petra Kramného, kde jsi se s vervou vyjadřovala k jeho kauze. A o moji racionalitu neměj péči, ta je v pořádku, přestože si to ty nemyslíš.

3dots
11. 5. 2014 • 21:19

O službách v nemocnici JÁ skutečně nepotřebuji TVOU přednášku. Nějak to ukončeme: ženská v pokročilejším věku s 2 dospělými dětmi a tvou profesí.. tam čekám více racionality a míň těch srdíček. Na okraj: státní vyznamenání mají pokrýt různé profese, což ti asi uniklo.

illis
11. 5. 2014 • 19:06

3dots Já jen nechápu, proč se zabýváš mými příspěvky? Bereš snad prémie od Aha, že vyhledáváš moje příspěvky nebo si je archivuješ, zvláštní záliba. Pokud vím, tak máme v řadách lékařů, vědců a i v dalších profesích tolik lidí, kteří by si takové vyznamenání zasloužili. Proto jsem jen nechápala, proč zrovna Slováček. Já ctím např. profesi lékařů, kteří třeba stojí několik hodin nad operačním stolem a ještě odpoledne nastupují svoji službu do druhého rána na oddělení, ráno na vizitu potom do ambulance a teprve odpoledne domů. Ale o tom ty nejspíš nic nevíš. Hraní na klarinet, zkoušky s orchestrem a cestování mi proti tomu přijdou tak nějak méně zátěžové i když i tam určitá zátěž je. A ještě, nestavím se jako někdo lepší než anitra, nic takového v mých příspěvcích není. A že umístím do příspěvku jedno dvě srdíčka, s tím máš problém? Tak to je mi líto, když tohle ti lítá hlavou .

3dots
10. 5. 2014 • 21:33

Tebou komentovaný příspěvek také není vulgární. Nestav se tu jako někdo lepší než ta "anitr", když se sama o svých "neoblíbených" vyjadřuješ rovněž kriticky. Leckdy dost jalově. Tvůj výrok: "za co Slováček dostal vyznamenání, když jen hraje na saxofon-je to přece jen jeho práce" je skvělý. Říkám si, co takhle Ivetka kdyby byla nominovaná - to bys o tom napsala ódu s miliónem srdíček, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.