Holanová přišla kvůli Prachům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Holanová přišla kvůli Prachům

Zpěvačka Marcela Holanová dorazila na party k filmu se svým synem Karlem.
Zpěvačka Marcela Holanová dorazila na party k filmu se svým synem Karlem. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Na večírku filmu Prachy dělaj člověka sice hlavní hvězdy chyběly, ale o zábavu nouze rozhodně nebyla. Hned na úvod párty totiž pořadatelé nechali vyvést podnikatele George Ecksteina.


Kliknutím zvětšete„Byl na akci bez pozvánky,“ řekl nám k tomu pořadatel Jan Nejedlý. A pak se zábava moderovaná Petrem Jáklem (32) a Romanou Vítovou (30) rozjela. Míša Nosková (24) sice měla zpívat duet s bývalým přítelem Honzou Křížem, jenže z toho sešlo. „Mrzí mě to, vzala jsem Honzu s sebou, abychom si spolu zazpívali, jenže na to nakonec nebyl prostor,“ svěřila se Nosková. Na ni a Sámera Issu (21), který předvedl svoje číslo krátce před půlnocí, se přišli podívat třeba vítěz Velkého bratra (Big Brother) David »Shrek« Šín s přítelkyní Lenou, zpěvačka Marcela Holanová s přítelem a synem Karlem Šípem či publicista Radek John, který napsal k Prachům scénář.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.