Jak Rychtář kurýroval Bartošovou: Léky sháněl přes internet?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak Rychtář kurýroval Bartošovou: Léky sháněl přes internet?!

Saavedra se snažil Ivetu léčit i v době, kdy už byla s Josefem. Ten však svou ženu nakonec začal kurýrovat sám.
Saavedra se snažil Ivetu léčit i v době, kdy už byla s Josefem. Ten však svou ženu nakonec začal kurýrovat sám. (Foto Aha! – Pavel Machan, Petr Novotný, Martin Pekárek, Ladislav Křivan )

Rychtář prý sháněl Ivetě po internetu nejen indiánskou bylinu štěstí, ale i jiné léky. „To je vražedné!“ chytá se za hlavu léčitel Jan Saavedra (58) s tím, že léky mohou být i prošlé! „Internet chce prodat, nikoli léčit. To pan Rychtář podcenil,“ dodává.

Léčitel Ivetě předepsal pravidelně pít čaj z byliny maca, která působí antistresově a člověk při jejím pití nemá vůbec chuť na alkohol. Když došla, Rychtář ji nekoupil od něho, ale objednal přes internet. A to bylo špatně. „Existuje maca léčivá a krmná. A Iveta, myslím, pila tu krmnou, protože jí zjevně nedělala dobře,“ řekl v rozhovoru pro Aha! Saavedra.


Co je však nějaká maca proti lékům, jako diazepam a další těžká antiderpesiva, na které byla Bartošová léta zvyklá! Ty musí předepsat lékař na jméno, nejde je jen tak shánět po internetu a v žádném případě se nesmějí míchat a alkoholem.



Přečtěte si
arimi
12. 5. 2014 • 00:11

houby vam pomuze maca ci dalsí srandy prej na alkoholizmus... na to nezabíra nic krome flasky chlastu...kdyz uz, tak antabus, aby se zvracelo a bylo blbe, ale jinak nepomaha nic ... my nasemu alkacovi davali vsechno mozne i nemozne, nic nezabralo... je to proste v nich, je to prokletí a posednutí chlastem... na takové asi jen exorcizmus

jankanezna
11. 5. 2014 • 19:38

A ešte ono skús si dat amazonsky čaj Maca koľko ti vyhodí predajni a je to prasok lebo sa to robi z korene ktorý sa vysusi a pomelie vyzerá to ak muka takze ak si to das na net môžeš to mat na 2 den doma pri objednávky len to pekny vecer

jankanezna
11. 5. 2014 • 19:28

jankanezna
11. 5. 2014 • 19:26

jankanezna
11. 5. 2014 • 19:24

´ja sa necítim ak špecialista nikdy som sa tak ani nebrala... A že Slováci bodujú nie neboduju ty len nemáš rad ked ma niekto iny názor ak ty cmuk

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.