Manévry u domu Rychtářovy exmanželky v Říčanech: Dorazil Josef se svou partou, ale i policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manévry u domu Rychtářovy exmanželky v Říčanech: Dorazil Josef se svou partou, ale i policie!

Josef Rychtář přijel za exmanželkou do Říčan. Přijel jí oznámit, že se stěhuje zpátky k ní?
Josef Rychtář přijel za exmanželkou do Říčan. Přijel jí oznámit, že se stěhuje zpátky k ní? (Aha! - Martin Hurda)

Noční můra exmanželky Rychtáře (56) Dariny Nové získává konkrétnější podobu. Josef, který před časem prohlásil, že opustí Uhříněves a vrátí se do Říčan, totiž vyrazil v obklopení svých blízkých k Darině na návštěvu!

Zatímco Josef Rychtář, který v Říčanech stále vlastní bezpečnostní agenturu, parkuje už pár dnů přímo na pozemku, druhé auto, které ho přivezlo a ve kterém byli oba jeho synové a zvukař Standa, zůstalo stát před branou. Všichni pak zmizeli uvnitř domu, aby po chvíli mladší Rychtářové i se Standou odjeli pryč. V domě zůstal jen Josef Rychtář, pro kterého se nakonec zvukař vrátil.

Podivné manévry s auty vzbudily v jinak poklidné ulici zájem tamních obyvatel i kolemjdoucích, zanedlouho se tak na místě objevila i hlídka městské policie se zapnutými majáky. V domě byly stažené žaluzie a co se dělo za nimi, vědí jen bývalí manželé.

Není tajemstvím, že Darina, která si změnila příjmení kvůli tomu, že už s Josefem nechtěla mít vůbec nic společného, má z návratu z agresivního partnera hrůzu. „Má nahnáno! Už ji seřezal v minulosti jako psa,“ řekla před časem Blesku kamarádka Dariny Nové.

Nutno dodat, že Josef má v Říčanech stále svou firmu a do domu tak jezdí poměrně často. S exmanželkou se ale příliš nevídají. Tentokrát však návštěva podle všeho nebyla pracovní, ale soukromá. A snad už se řešilo Josefovo stěhování, na které se pravděpodobně Darina zrovna netěší. Jenže proti němu nic nezmůže, protože Rychtář má na dům nárok, byť z malé části, jak prozradila právnička Věra Sedloňová, která zastupuje Darinu Novou. Mimochodem, jde o stejnou právničku, které Rychtář vyhrožoval, a ona na něm za to vysoudila 250 tisíc korun.



Přečtěte si
vlaku
10. 5. 2014 • 14:02

Přesně na to jsem myslel. Nastěhovali si ji domů, jako velcí přátelé v nouzi. Zosnuli ale hrozný plán. Zjistili u ní aktiva a pasiva. Šli do toho. Ve škole sice prpadl, neví co znamená obmyšlená (oprávněná) osoba, tak se šel ptát na pojišťovnu, kdo schrábne v případě úmrtí IB prachy ze životního pojištění.Je to debi..l, ale pro sebe je pořádně vykutálený.Když byla IB na léčení, tak měl dost času si všechno prošmejdit a spočítat. Vůbec bych se nedivil, kdyby po pohřbu dostal od někoho pořádnou nakládačku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.