Karel Gott: Popletl koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Gott: Popletl koncert!

Karla Gotta s Evou Urbanovou lidé nechtěli pustit z pódia
Karla Gotta s Evou Urbanovou lidé nechtěli pustit z pódia (Foto Aha! – Jiří Krušina)

Opět spolu! Karel Gott (74) a Eva Urbanová (53) se po krátké pauze opět sešli na jednom jevišti. Vyprodaný koncert na Žofíně byl ale tentokrát něčím jiný. A to především díky Slavíkovi, který hýřil vtipem a dokázal si dělat legraci ze svých chyb, když mu občas něco vypadlo nebo špatně viděl.

„Nic si nepamatuji. Jsem slepý a navíc hluchý,“ tímto vtipným tvrzením reagoval Gott na fakt, že se dvakrát musel ptát na pořadí písní svého kapelníka Jirky Dvořáka. A také na skutečnost, že dostal text duetu s Evou Urbanovou na papíře, ale špatně na něj viděl.
To, že je Karel králem středoevropské hudební scény, se opět potvrdilo. Fanoušky ale dostával do kolen i svými vtipy. Například když se ptal, jestli je v sále někdo z Ruska. Ozvalo se několik lidí a Gott nekompromisně smečoval: „Á, většina.“

První dárek k narozeninám
Před koncertem dostal Mistr první dárek k červencovým 75. narozeninám. Z pověrčivosti ho nechtěl otevřít. Přičemž pouze napínal uměleckou malířku z Polska a svoji fanynku Agnieszku Kremky. „Agnieszko, musím uznat, že se vám ten obraz povedl. Jsem to opravdu já – a to se každému nepodaří. Moc děkuji,“ vysekl poklonu za první dárek Gott.



Přečtěte si
evicka55
8. 5. 2014 • 07:39

Karel je náš nejlepší zpěvák a zatím na něj nikdo nemá.Nevadí,že už má věk,ale lidé si ho pořád přejí.Je to prostě pan Božský.Hodně zdravíčka a pohody

zzapp
8. 5. 2014 • 06:53

v důchodu už dávno je, pobírá jej. Dovršil důchodový věk a pojištění platil, tak teď mu měsíčně je starobní důchod vyplácen. Zpívat může, jak chce.... .

zzapp
8. 5. 2014 • 06:50

můj také nikdy nebyl a nebude, ale také oceňuji, že smysl pro humor má. Inteligenci také. ...čau, rentierskej. zzapp.

ban09
7. 5. 2014 • 20:34

Ale no tak, už má na tom zpívání "závislost", lidi ho chtějí slyšet, tak co? Někdo je závislý v jeho věku na zahrádce, někdo si jen stěžuje na zdraví a jeho baví zpívání, tak ho nechte Pořád lepší, než aby ohlásil odchod do důchodu, udělal poslední koncerty a za půl roku opět začal, pak poslední koncerty a pak zase znovu - to je trapný! A to on nedělá, jako třeba Janda & Olympic apod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.