Horší než vězení! Sekuriťák Rychtář sledoval Bartošovou pomocí nejmodernějších technologií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Horší než vězení! Sekuriťák Rychtář sledoval Bartošovou pomocí nejmodernějších technologií!

Rychtář ml.
Rychtář ml. (Foto Aha! – Martin Hurda )

Podle nejnovějších svědectví to vypadá, že Josef Rychtář (56) měl nad Ivetou Bartošovu (†48) dokonalý přehled mnohem dřív, než se oficiálně dali dohromady. Jeho firma, která se specializuje na elektronické hlídání objektů, totiž své nádobíčko do Ivetina domu nainstalovala ještě v době, kdy zpěvačka žila s Jirkou Pomeje!

Doslova děsivě dnes zní svědectví Zdeňka Zahradníka, majitele jiné bezpečnostní agentury, který dělal Bartošové v té době bodyguarda. Iveta prý byla z Rychtáře k smrti vyděšená! Když prý točil Jiří Pomeje v Polsku, volala mu, že když ona není doma, tak jí někdo chodí do domu. „Obviňovala z toho pana Josefa Rychtáře, který měl v Říčanech bezpečnostní agenturu, na kterou byla ústředna napojena. Tvrdila mi, že ji chce zničit, vystrašit a že ji skrz systém sleduje,“ pokračuje bodyguard z V.I.P. Service.

Zahradník nakonec do Uhříněvsi přijel a bezpečnostní systém odstřihl od Rychtářovy ústředny. Namontoval novou ústřednu, kterou připojil na jinou bezpečnostní agenturu. „Pana Rychtáře se opravdu moc bála. Oddechla si, když jsme ji odpojili,“ řekl Aha! Zahradník, který dodnes nechápe, jak si zpěvačka mohla vdát právě za muže, kterého se tolik bála.

Dá se předpokládat, že jakmile se RychtářIvetou Bartošovou dali dohromady, dům v Uhříněvsi začala znovu hlídat Josefova firmy. Blesk přinesl svědectví, jak byla Iveta hlídána.

1. Kamera hlídala okolí domu.

2. Miniaturní kamerkou je opatřen i domovní zvonek. Sám Rychtář potvrdil, že toto zařízení také nahrává pohyb. „Na záznamu zvonku ani kamer nebylo zaznamenáno, že u domu nekdo zvonil,“ prořekl se po smrti Ivety.

3. Po celém domě jsou rozmístěna pohybová čidla.

4. Rychtář při odchodu vždy zakódoval dům, přestože Iveta byla uvnitř. Jakmile tedy otevřela venkovní dveře a odešla, věděl o tom. Sledovat mohl i její pohyb po domě. Tak jako minulé úterý, kdy skoncovala se životem. „Když dorazil domů, přesně věděl, v kolik odešla,“ řekl Blesku zdroj z okolí Rychtáře.

5.    Iveta měla monitorovaný i telefon. A to jak telefonáty, tak SMS zprávy. Mobil byl totiž registrovaný na Rychtářovu firmu, výpis hovorů a zpráv tak měl k dispozici Josef. Snad právě proto si byl krátce po smrti zpěvačky Rychtář v přímém přenosu Novy tak jistý, že jeho žena neměla v mobilu žádné zprávy, které by mu mohly uškodit. „Iveta žádné takového zprávy ze svého telefonu neposílala. A to mohu doložit,“ holedbal se pár hodin po smrti své ženy vdovec z Uhříněvsi.

Iveta se ho snažila přelstít

Iveta Barotošová moc dobře věděla, že její manžel ji má naprosto pod kontrolou. Ve svých telefonátech i zprávách tak používala předem domluvená hesla. Se svým léčitelem Janem Saavedrou měla například domluvené, že když bude nejhůř, pošle mu esemesku s jediným slovem: Iveta. Léčitel nicméně naznačil i to, že Iveta často telefonát prostě přijmout nemohla. Když jí on sám volal, stávalo se prý, že její telefon byl hluchý, ale o pár minut později mu ze svého telefonu zavolal Rychtář





Autor:  ph,dat

Přečtěte si
kubajakub
7. 5. 2014 • 11:16

http://www.super.cz/261890-coze-rychtar-si-odnesl-od-trate-kamen-s-ivetinym-vlasem-a-zaschlou-krev-j ako-pamatku.html Tak to je vysloveně komedie, a je to nechutné, on je nechutný, a vůbec, ale vůbec není zdrcený, je na koni, že ho točí a je středem dění, ksindl, je přímo šťastný, houby truchlící vdovec! Ukazovat její krev a šutr s vlasem - humus, taky se ta redaktorka málem pozvracela, není to normální! Odpornost!

kubajakub
7. 5. 2014 • 11:08

Je to celé divné, nejdřív mě napadlo, že ji tam i dotáhl, ale sousedka ji potkala samotnou - že by už mezitím on zmizel? Každopádně netruchlí, jen si užívá pozornost médií jako vždy a cítí se skvěle. Hajzl je to, vlakměl rozšmelcovat jeho!

borka30
7. 5. 2014 • 10:53

Měl ukázat ten údajný dopis Arturovi, to už by ji nepustili, ale už je to o ničem.

borka30
7. 5. 2014 • 10:52

Stejně nějak nechápu jak mohla takovou trasu ujít. Bylo vidět na ni, jak je slabá, unavená. Ta jeho věta, z které také mrazí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.