Rychtář na kolenou: Parte prozradilo, jak proběhne pohřeb Ivety Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář na kolenou: Parte prozradilo, jak proběhne pohřeb Ivety Bartošové!

Josef Rychtář musel ustoupit. Obřad bude neveřejný a bez médií.
Josef Rychtář musel ustoupit. Obřad bude neveřejný a bez médií. (Aha! - Martin Hurda, koláž Ahaonline.cz)

Dlouhých šest dnů trvá válka mezi Josefem Rychtářem (56) a rodinou zesnulé Ivety Bartošové (†48) kvůli způsobu pohřbu. Zatímco vdovec chtěl (prý z úcty k fanouškům a práci Ivety) veřejný obřad s médii, rodina v čele se synem Arturem Štaidlem chtěla malý obřad jen v úzkém rodinném kruhu.

Do slovní přestřelky mezi Ladislavem Štaidlem a Josefem Rychtářem se vložila řada lidí z okolí rodiny i velká jména showbyznysu. Na internetu se objevily petice na podporu přání Artura Štaidla. A Rychtář? Ten nad vším jen mávl rukou s tím, že on je přece manžel a že ví nejlépe, co by si Iveta přála. Obřad chtěl se vší pompou a tělo plánoval uložit na hřbitově v nedalekých Říčanech u Prahy.

Nakonec to však vypadá, že samozvaný ochránce popové princezny musel ustoupit. Poté, co v pondělí odpoledne dojel pro parte, se oděn do černého vydal vyvěsit jeden výtisk parte Ivety Bartošové na branku domu, ze kterého se bude muset co nevidět odstěhovat. A světe, div se, na papíře, že je tučným písmem uvedeno, že obřad bude neveřejný a bez účasti médií! Jestli se ho tím pádem zúčastní Ivetina rodina, která svou účast dříve odmítla, není zatím jasné.

Také není stále jasné, kde se bude obřad konat, tato informace, vzhledem k soukromému pojetí pohřbu, logicky chybí. Dříve Josef Rychtář mluvil o velké obřadní síni v Praze - Strašnicích. Dnes se šušká o stejném místě, ale o malé obřadní síni.



Přečtěte si
endmonika
7. 5. 2014 • 15:32

AT PŘIJEDE KE MNĚ JÁ SI HO VEMU DO PARÁDY BY SKOČIL BĚHEM 14 DNŮ POD VLAK.BYCH HO VYCEPOVALA!!!

pozorovatel2013
6. 5. 2014 • 17:35

to je takovy sycak ze mu rovno není. Zavrit, je ho malo. Proc mu někdo neda na budku??na kazdou s . . . . se vari voda? no nevim nekdy mi to pripada ze to odnese zase jen nejaky chudak který za to nemůže a sycakum se nestane nic.

pozorovatel2013
6. 5. 2014 • 17:33

on je magor po fotrovi, ten střílel po lidech z pušky. Jak přesel někdo kolem baráku, tak starej R. po něm začal pálit.

anezat
6. 5. 2014 • 15:32

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.