Bartošová si psychické problémy dobře uvědomovala! Co řekla o svém stavu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová si psychické problémy dobře uvědomovala! Co řekla o svém stavu?

Iveta vždy přitahovala problémové typy.
Iveta vždy přitahovala problémové typy. (Foto: ČTK, ara)

Iveta Bartošová (†48) bývala oblíbená zpěvačka a svého času jí svět šoubyznysu ležel u nohou. Ale ona už tehdy cítila, že s ní něco není tak úplně v pořádku…

Zpěvačka působí na despotické a manipulativní muže jako magnet. Hledala u nich ochranu, ale skoro všichni ji jenom využili na cestě k vlastní slávě. „Mám strašně málo sebedůvěry, navíc jsem hrozně důvěřivý typ a vždycky jsem s tím měla problémy. Často si připadám jako loutka,“ řekla o sobě Bartošová. A bohužel měla pravdu.

Místo toho, aby jí první velký úspěch přinesl dostatečné sebevědomí a možnost nadhledu, dostal ji na ještě větší psychické dno. „První vítězství v Zlatém slavíku v roce 1986 přišlo poměrně brzy a nebyla jsem na něj připravená. Najednou se ode mě chtělo, abych všechno uměla a věděla a s tím jsem se dost vyrovnávala. Byla jsem bezbranná,“ popisuje znovu Iveta.

A jak tento kolotoč nevhodných mužů, alkoholu, prášků a nevyhledání odborné pomoc skončil, se bohužel ukázalo minulý týden. Celá tragédie je o to smutnější, že Bartošová si ve světlých chvilkách svoje problémy dokázala uvědomit.

„Ano byla jsem nemocná a přiznávám, léčím se z depresí. Lidé si myslí, že tohle všechno dělám schválně. Ale kdo ví, o co jde, vám potvrdí, jak strašné ty stavy jsou. Řešila jsem deprese antidepresivy a později k tomu občas přidala skleničku. Zase je vám na chvíli líp, ale jednoho dne máte pocit, že jsem se silami u konce.“ A ten den bohužel přišel, když se Iveta rozhodla vydat na osudnou cestu ke kolejišti.



Přečtěte si
ferdinand6
12. 5. 2014 • 17:12

No nevím, nelichotivé fotky, kteté dal k dispozici z jejich cesty po Itálii, to by neudělal člověk, co má někoho rád a chce pomoci. A Pomeje a slavný? Zkrachovalý herec a jeho obr dluhy, ten jí tahal do Dubaje, aby zpívala šejkům a on kasíroval. Fakt neměla štěstí na chlapy, snad ten veterinář, ten vypadal rozumně. Škoda, že to nedoopadlo.

ivuska1
12. 5. 2014 • 13:27

Myslim, ze IB se videla jako hrabenka se zvoneckem pro sluzebnictvo. To by se ji libilo ( komu ne ). Problem byl v tom, ze hrabe jasne IB rekl, ze neni na dlouhodobe znamosti.

ivuska1
12. 5. 2014 • 13:21

Pomeje se vubec nepotreboval "zviditelnit", protoze uz davno slavny byl. Macura s IB udrzoval pomer a nikdo , nikdo o tom nevedel.

ferdinand6
12. 5. 2014 • 11:18

Ano, snažili se na ní zviditelnit. Hlavně ti poslední Pomeje, Hrabě z Nemanic, Macura, RYCHTÁŘ. Nejvíc ten poslední. Vodil jí jako medvěda tu do televize, na provinční discotéky, před novináře. Hnus. Člověk ani nemohl otevřít noviny nebo internet, aby na něj nevykoukli. Najednou je konec. Slepička co snáší vajíčka je pryč. Pokoj její duši.

marie60
11. 5. 2014 • 19:39

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.