Sabina Laurinová o alkoholismu mezi herci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sabina Laurinová o alkoholismu mezi herci!

Sabina promluvila o alkoholismu mezi kolegy.
Sabina promluvila o alkoholismu mezi kolegy. (Foto: TV Nova)

Strašlivé přiznání, které stojí hodně sil. Herečka Sabina Laurinová (42) coby Marta Vaňková z Počátků ale už nemůže dál. „Piju pořád, chlastám,“ přizná se kajícně.

V seriálu může přijít o děti

Tohle doznání ji může zničit. Nezlomí nad kajícnicí hůl její patronka Milena v podání Haliny Pawlowské (59)? Nad Laurinovou se v seriálu stahují mračna. Místo romantické linky rodící se lásky k Martinu Preissovi (41), který představuje milionáře Davida, drsné doznání nešťastné alkoholičky. Laurinová může přijít o děti, o rodící se vztah, o přátelství. „Naštěstí mám ve skutečnosti úplně jinou vášeň. Ujíždím na čokoládě,“ přiznala s úsměvem herečka.


O alkoholu mezi herci

O alkoholismu mezi kolegy ale dobře ví. „Herecká profese není jednoduchá. Klade nároky na fyzičku i na psychiku. Někdo má pak za to, že alkohol pomáhá odbourávat stres,“ omlouvá některé kolegy-závisláky herečka. Těší se, že seriálová Marta své problémy překoná a dočká se nějakého zajímavého zvratu. „Moc ráda se potkávám s Halinou. Věřím, že ještě budeme hodně spolupracovat,“ dodala Sabina.



Přečtěte si
anezat
6. 5. 2014 • 12:49

ale hercům nikdo kromě řízení v autě hladinu alkoholu v krvi neměří v pracovní době.

jity
6. 5. 2014 • 10:20

Tak věřím tomu, že hereckéí povolání je nároční, ale ostatní povolání snad nejsou? Co třeba lékaři, učitelé, dělníci. Ono stát 12 hodin denně u pasu a makat holt neni náročné. Nobo operovat několik hodin člověka a být na to soustředěn dá jistě také zabrat.

xcarodejka
5. 5. 2014 • 22:55

Musíme něco vydržet, i když to není vždycky snadné. Ale vždycky je proč žít, i kdyby to byl klášter.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.