Brutální napadení manžela Basikové? Následky na celý život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brutální napadení manžela Basikové? Následky na celý život!

Polák trpí následky brutálního napadení
Polák trpí následky brutálního napadení (Foto: Aha! - Ladislav Křivan, Roman Souček)

Každý krok je pro manžela Báry Basikové (51) utrpením. Petr Polák (35), který si zahrál i v seriálu Ordinace, musí chodit s ochranným krunýřem kolem krku. Je to následek brutálního napadení!

„Manžel si přeležel záda a má ztuhlé rameno. Zdá se to být sice banální, ale za všechno může vážný úraz před jedenácti lety, kdy byl Petr brutálně napaden a odnesla to noha. Dva roky pak musel chodit o berlích, čímž si zdeformoval záda,“ okomentovala zpěvačka manželův bílý nákrčník.


„Nejsmutnější na tom je, že to Petr vůbec neřešil a viník nebyl nikdy potrestán,“ řekla Aha! Basiková, kterou mrzí, že v době, kdy se úraz Polákovi stal, nebyla s ním. Ona by prý nedopustila, aby viník unikl trestu.



Přečtěte si
lukreciaborgia
7. 5. 2014 • 14:41

Hraje to na invalidní důchod.Práci nemá,v seriálech ho nechtějí,zpívat neumí,kde brát a nekrást??Jít se léčit na něco.Nejlépe páteř.Opotřebovává se a nikdo ze starších lidí ji nemá v pořádku.Takže do roka a do dne má invalidní důchod.Barbora s ním pochodí po špitále ,promluví s doktorama a z Pétě je invalida.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.