Hrůzné obvinění vdovce Rychtáře: Sypal Ivetě prášky do kafe? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrůzné obvinění vdovce Rychtáře: Sypal Ivetě prášky do kafe?

Rychtář byl vždy přesvědčený, že zpěvaččinu léčbu zvládne sám.
Rychtář byl vždy přesvědčený, že zpěvaččinu léčbu zvládne sám. (Foto: Aha! - ara)

Pomalá, vrávoravá chůze, nepřítomný pohled a nesrozumitelné vyjadřování. I v takových stavech Iveta Bartošová (†48) vystupovala na veřejnosti. Její chování ukazuje na požívání utišujících léků. Ty jí prý »ordinoval« Josef Rychtář (56). Ovšem bez lékařského předpisu.

Lékárník Rychtář

Deník Aha! získal šokující informace o tom, kde Rychtář pro Ivetu medikamenty sháněl. „Rychtář měl nějakého známého, který pro něj sháněl léky na internetu. To ale není žádným tajemstvím, že na webu existují stránky, kde lidé poptávají léky na předpis. K sehnání je fakt skoro všechno,“ prozradil zdroj z okolí Josefa Rychtáře.


Léky na předpis neměla

Pravidelný přístup k lékům by totiž jinak zpěvačka zřejmě neměla. „Pokud vím, Iveta nedocházela k psychiatrovi, neléčila se u odborníka z depresí ani z jiných psychických poruch, nikdo jí tedy pravidelně utišující léky nepředepisoval,“ tvrdí člověk, který byl v jednu dobu s Bartošovou ve velmi úzkém kontaktu.
Měl jí dávat prášky do kafe

Že Ivetě Rychtář léky podstrkoval, věděla i sama zpěvačka. Během natáčení jednoho z dílů reality show Iveta pro dnes už neexistující televizi Pětka zpěvačka odmítá kávu, kterou jí Rychtář připravil, a dožaduje se jeho šálku. Proč? „Byla přesvědčená, že jí něco dává do kafe. Když totiž pak jeli do karlínského divadla, měla s sebou jen termosku s kávou.
Neměla být soběstačná

Lidé ve štábu by odpřísáhli, že nic jiného než to kafe nepila. Přitom během cesty se její stav ještě zhoršil,“ šokuje Ivetina dobrá kamarádka Ivana, která byla s Ivetou v kontaktu ještě pár dní před její smrtí. „Dělal to proto, aby nebyla soběstačná a aby ho potřebovala,“ míní Ivetina blízká přítelkyně.



Přečtěte si
asha10
12. 5. 2014 • 06:34

Co to je zase za KK, na tehle smesici byla uz davno .Byla to tezka alkoholicka proc se z ni dela najednou nevinatko ? Nejdrive ji vsichni hanili,pomlouvali,hledali kde jakou chybu jen aby se mohlo o necem psat a ted z ni delaji mucednika.? Diky Rychtarovi a jeho incidentech se stala slavnou jinak by po ni ani pes nesteknul.

vemari
8. 5. 2014 • 06:25

A za to co ji delal za to v jakym strachu ze vseho zila za to jak na ni Jen parazitoval si nic nez hon na carodejnice nezaslouzi.klidne zlyncovat

vemari
8. 5. 2014 • 06:23

Aby to nebyl s darinou jeste happy end.po smrti IB budou brat prachy a co Rychtar Mohl ukrast to ukradl a jeste krast bude.pozor v jednom rozhovoru rekl vratim se k manzelce ale jeho manzelka uz byla preci po smrti a ex neoslovuji manzelkou.

vemari
8. 5. 2014 • 06:18

Darina co vy vite o darine.myslim si ze kdyz si vzali ivetu do baraku tak ze zistnych duvodu.ze z toho vytriskaji ale Rychtar chtel byt jeste k tomu celebrita a k tomu mu mohla pomoct pouze IB.to on vedel.a IB manzelstvi darine nerozvedla to si rozvedl Rychtar Sam.a bug vi jak co bylo sehrane a je sehrane mozna se budem divit.

vemari
8. 5. 2014 • 06:12

Hele uz je tu zase majolka232 Ta je od rychtaru ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.