Zoufalá slova Bartošové před svatbou: Chtěla se Rychtáře zbavit, ale už neměla sílu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalá slova Bartošové před svatbou: Chtěla se Rychtáře zbavit, ale už neměla sílu!

Svatba Ivety Bartošové a Pepy Rychtáře. Vyala si ho, i když se ho toužila zbavit!
Svatba Ivety Bartošové a Pepy Rychtáře. Vyala si ho, i když se ho toužila zbavit! (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan)

Do svatby Ivety Bartošové (†48) s Josefem Rychtářem (56) zbýval přibližně rok, ale již v té době zpěvačka volala o pomoc. Chtěla totiž za každou cenu ukončit vztah s Rychtářem. Z tohoto pohledu to vypadá, že byla dlouhodobě pouze loutkou v jeho rukách a sňatek byl jen vyústěním dlouhodobého domácího teroru. Koncem léta 2012 byla Iveta psychicky na dně a brutální nadávky a nátlak Rychtáře byly na denním pořádku!

Skrytý teror

Celou situaci kolem páru a jeho soukromí dokumentuje šokující neodvysílaný materiál zkrachovalé TV Pětka, která v té době vysílala reality show Iveta. Na natáčení se Bartošová vydala pod silným vlivem alkoholu a prášků krátce poté, co absolvovala střet s budoucím manželem. "Iveta se rozhodla odjet v autě štábu. Zdá se, že za jejím stavem kromě trémy z vystoupení stojí také konflikty s jejím přítelem Pepou Rychtářem," hodnotila situaci režisérka reality show Iveta Simona Hanáková.


Zbavit se jí Rychtáře nepodařilo

Opuchlá a naprosto vyčerpaná zpěvačka si v automobilu dovolila říct i to, co by před Rychtářem nemohla. "On pořád tvrdí, jak tě strašně chce podporovat a že by si přál, aby si zase začala pracovat. Ty si myslíš, že to ve skutečnosti nechce?," ptá se cestou do Karlínského divadla v autě redaktorka televize Ivety. Bartošová je viditelně úplně mimo, těžce artikuluje a odpovídá: "Všechno je pravý opak. Jakmile se ho zbavím, tak se mi strašně uleví."
Nenávist kvůli flašce?

Není divu, že se záběry neměly dostat do vysílání. Nutno však podotknout, že celá věc má i druhou stranu mince. Rychtář bezesporu byl ve vztahu usurpátorem a Ivetu obrazně "držel pod krkem". Svým primitivním způsobem si myslel, že Ivetu napraví a změní, dokonce snad vyléčí ze závislosti a depresí. Činil ji na sobě závislou, čemuž ona se nedokázala bránit. Jenže spouštěče nenávisti Bartošové k Rychtářovi mohly být také diskutabilní. Prostě jí sebral láhev s alkoholem nebo odepřel další prášky a scéna s ubohou a týranou Ivetou byla na světě.



Přečtěte si
mirkazam
11. 5. 2014 • 13:51

Iveta se chtěla Rychtáře zbavit ? Tak proto si ho vzala?. Nějak to nemá logiku. To stejné, když pro ni přijel do Itálie, ten tyátr, jak se na něho lepila, a jak ho miluje. Ta komedie pro veřejnost,cukrkandlové úsměvy,a Iveta hlásala do světa jak ho miluje. Tak to bylo na oscara....no nevím, že by byla imrvére v rauši ??

mirkazam
11. 5. 2014 • 06:23

ammy66
5. 5. 2014 • 10:37

sorry zapšký, nešťastný vůl

ammy66
5. 5. 2014 • 10:37

hrnec:zapšklá, nešťastná, zamindrákovaná a zlá blbka

ammy66
5. 5. 2014 • 10:36

illis:BINGO!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.