Radek Kuchař ze seriálové Ulice: Zřítil se s vrtulníkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Radek Kuchař ze seriálové Ulice: Zřítil se s vrtulníkem!

Vrtulník s rodinou Radka Kuchaře spadl do pole u Sulic.
Vrtulník s rodinou Radka Kuchaře spadl do pole u Sulic. (ara, TV Nova )

 Ve 150 metrech nad zemí zjistil, že má vrtulník poruchu. Herci Radku Kuchařovi (35), jeho ženě Barboře (25) a dvojčatům Rudovi a Radkovi (3) šlo o život. „Udělal jsem manévr, který mě naučili při výcviku,“ říká už klidně herec. Přežil vlastní smrt.

Radek, známý z filmu Perníková věž i ze seriálu Ulice, vzal do vzduchu svou rodinu poprvé! „Malému Radkovi se moc nechtělo. Už pár týdnů říkal, že to spadne,“ popisuje Kuchař. Měl snad tříletý kluk předtuchu? Jeho bráška dvojče Ruda se naopak těšil.


Kuchař lítá s letadlem už 10 let a dva roky pilotuje vrtulník. Se svou vášní nehodlá přestat ani po čtvrteční havárii. „Musím začít co nejdřív, nejlépe hned v pondělí,“ chystá se herec. Ženu už asi do vrtulníku nedostane a u dětí se neví. „Ptaly se mě, proč jsme spadli. Řekl jsem, že byl na zemi kámen, nechtěl jsem je děsit,“ říká Kuchař. Několik vteřin měl osud rodiny v rukou. „Přistávací manévr se povedl. Udělal jsem to tak, jak nás učili. Jen to v praxi jde rychle,“ přiznává Radek. „Na poli byly rozježděné muldy, proto jsme se stočili na bok. Nic se nám nestalo. Mám jen pohmožděnou ruku, jak jsem rozbíjel čelní sklo, abychom mohli ven,“ vylíčil.
Jen pár minut po pádu už seděl Radek u kamaráda ve vrtulníku a letěl pro své zaparkované auto, aby odvezl rodinu domů. Tátův vrtulník
Radek musí vbrzku vydělat větší peníze. Zničený vrtulník patřil jeho otci, který je momentálně v USA. „Chci tátovi přispět na koupi nového stroje. Volal jsem mu, co se přihodilo, a on se hlavně radoval, že se nikomu nic nestalo,“ prozradil Kuchař.



Přečtěte si
copy
2. 10. 2017 • 14:51

Blbec, veď celú nehodu zavinil on sám!

pomahatachranit
3. 5. 2014 • 17:16

To je ten z Kečupu a Marmelády, ne?

sateblit
3. 5. 2014 • 06:54

Co v té Ulici hraje? Nemůžu nějak vzpomenout.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.