Hospodyně Golda o Rychtářovi: Proč je to bezcitný kruťas? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hospodyně Golda o Rychtářovi: Proč je to bezcitný kruťas?

Helga je ignorantským chováním Rychtáře zděšena.
Helga je ignorantským chováním Rychtáře zděšena. (Foto Aha – David Malík, Roman Souček )

Smrt zpěvačky Ivety Bartošové (†48) dramaticky otřásla nejen její rodinou, ale i všemi těmi, kdo se jí v kritických okamžicích snažili pomoci. Takovou osobou je bezesporu i Ivetina hospodyně Golda. Ta pro Rychtářovo (56) jednání nemá pochopení.

Bývalá Arturova chůva a hospodyně Golda je rozčarovaná z toho, že manžel Rychtář tak zarytě odmítal své manželce poskytnout odbornou pomoc. Místo okamžitého převozu k odborníkům ji nechával ve vile a po nalezení dopisů na rozloučenou navíc nic neudělal. „Iveta tu mohla ještě být, kdyby nebyl tak krutě bezcitný a lhostejný,“ řekla Blesku.

Byla to právě Golda, která se Ivetu snažila vysekat z nejhorších problémů a několikrát  dokonce  sebedestruktivní zpěvačce zachránila život. To hlavně tehdy, když se předávkovala nebo podřezala ve vaně. V tu chvíli neváhala a jela s ní na psychiatrii. „Když já, chůva, cizí člověk, dokázala Ivetu dostrkat do auta a odvézt k doktorům, jak je možné, že se tohle nepodařilo panu Rychtářovi? Manželovi?“ Stejně kritický je i Ivetin léčitel Saavedra. Ten se jí také pokoušel pomoci, ale bohužel bez úspěchu. Stejně jako Golda dává velký díl viny Rychtářovi a především jeho nelogickému jednání poté, co našel její poslední vzkaz.  „Pokud Iveta napsala dva dopisy, Arturovi a Rychtářovi, na rozloučenou čtyři dny před sebevraždou a on je četl, na její smrti se z obrovské části podílí,“ říká s tím, že slavomana Pepu by měli zavřít za neposkytnutí první pomoci.

 



Přečtěte si
tacoo
5. 5. 2014 • 17:52

Vy blábolíte ještě hůř než Iveta po dvou flaškách.

jankanezna
5. 5. 2014 • 04:38

illis
4. 5. 2014 • 21:53

ivuska1 Také si myslím, že osočují Zdeňka Macuru neprávem.

violahorska
4. 5. 2014 • 21:50

Paní Golda je dle mého názoru jeden z mála lidí, kteří IB znali a kteří věděli o všech jejich slabostech. Ačkoli se po nedoruzuměních s IB nechala strhnout emocemi a zcela neprofesionálně vyjevila "život s IB" (tedy stejně jako ostatní PARAZITOVALA na její slávě), asi ví, jaký byl osobní život nešťastné Ivety, ví, že vedle sebe potřebovala "MUŽE", nikoliv trosky přiživující se pofiderně na Ivetině existence. Na tom nemohla nic změnit. Tak jako jsme na tom nezměnili nic my (my= soudní lidé), kteří jsme Blesk x,y - krát žádali, aby nás, čtenáře, o expadách pí Bartošové neinformoval a kteří jsme čtenáře v x,y diskuzích vybízeli, aby na tyto info nereagoval - zbytečně..... Všichni jsme se na její smrti podíleli - aktivně či pasivně. Nedělejme však z Ivety modlu - o svém životě si rozhodla sama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.