Sebevražda? Mordparta vyšetřuje smrt Bartošové jako vraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sebevražda? Mordparta vyšetřuje smrt Bartošové jako vraždu!

Josef Rychtář s policií spolupracovat příliš nechce.
Josef Rychtář s policií spolupracovat příliš nechce. (Aha! - Ladislav Křivan)

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) spáchala v úterý 29. dubna sebevraždu. Skočila pod projíždějící vlak a její smrt v posledních let vyšetřují ti nejlepší z nejlepších – proslulé 1. oddělení kriminálky!

Kriminalisté, jejichž úspěchy inspirovaly i seriál Případy 1. oddělení, teď mají v rukou delikátní případ – musí pořádně vyšetřit okolnosti smrti zpěvačky Ivety Bartošové. Co říkají k dosavadnímu vyšetřování?

„Přestože takový čin může vypadat jako jasná sebevražda, kriminalisté prošetřují i případnou spoluúčast další osoby. Obecně se postupuje stejně jako u vraždy,“ vysvětlil Blesku bývalý elitní kriminalista Josef Doucha. A jak takové vyšetřování probíhá? Kriminalistům nesmí uniknout ani sebemenší detail. „V těchto případech zajišťují veškerou komunikaci, zkoumají jak mobilní telefony, tak i počítače. Provádí se také množství výslechů lidí z okolí,“ dodává Doucha. Policisté už zabavili dopis na rozloučenou (což dominancí posedlého Rychtáře dopálilo do běla vyšetřovatelům hrozil ve vysílání TV Nova) a vrátí mu ho až po skončení vyšetřování.



Přečtěte si
anezat
4. 5. 2014 • 01:22

Láďa z ní udělal úspěšnou ženu, ona ale věděla, že mu rozbije manželství, to samé udělala Rychtářovi. Štaidl se k ní choval nejlépe, ona ho pomluvila. Poblouzněná duše, se kterou se asi nedalo žít ani komunikovat... Z toho by se zbláznil každý, nejen pomatenec Rychtář.

bobosa
3. 5. 2014 • 22:31

Co fotka ,to na ní i ten vypatla.nej synáček toho ocasa Rychtáře..To ten dementek nemá co dělat?

blanka19
3. 5. 2014 • 19:42

ten časopis jej určite kúpil Rychtár, ktorý ju pernamentne kŕmil bulvárnymi klebetami čím jej samozrejme úmyselne ubližoval

blanka19
3. 5. 2014 • 19:39

Rychtár vytáhl výtisk z 24. dubna 2014 a umístil ho na vrata vily v Uhříněvsi. Tomáš Gottlieb v něm vytáhl na Ivetu, že se pokusila sexuálně obtěžovat jeho tehdy třináctiletého syna Daniela. Tak to by položilo každého z nás.

londynskypes
3. 5. 2014 • 19:22

zavrit by meli tady vas nejdrive jste ji urazeli nadavali a ted by jste taky chteli obrad v kruhu hajzlu pry rodinnem a kde byli ?? nenavideli ji a jeji p..i..t.ca mama nesympaticka sama vypada ze ch..lasta

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.