Vondráčkové klip byl stažen kvůli sebevraždě Ivety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vondráčkové klip byl stažen kvůli sebevraždě Ivety!

Lucie Vondráčková posouvá premiéru nového klipu. Kvůli pozůstalým.
Lucie Vondráčková posouvá premiéru nového klipu. Kvůli pozůstalým. (ara, Prague Fashion week )

Většina hvězd světa šoubyznysu se, na rozdíl od vdovce Rychtáře, snaží mrtvé zpěvačce Ivetě Bartošové ((†48) prokázat po smrti úctu. Jednou z nich je i Lucie Vondáčková (34), která posouvá premiéru svého klipu. Odehrává se totiž na kolejích…

Nový klip Lucie Vondráčkové s názvem Jedou vozy prérií se odehrává na kolejišti a zveřejnit ho pár dní poté, co Iveta Bartošová skočila pod vlakem, by bylo krajně nevhodné. Alespoň to si myslí mladá zpěvačka.

„Dnes měla být premiéra našeho nového country klipu. Rozhodla jsem se ale, vzhledem ke smutné události, počkat s ním na později. Snad mi to prominete, celý se odehrává na železniční trati, moc díky za pochopení,“ napsala na svém Facebooku.

Smutek a kondolence rodině Bartošové, především synovi Arturovi, vyjadřují známé osobnosti i fanoušci. Drtivá většina se domnívá, že její smrt byla zbytečná a stačilo by, kdyby manžel Rychtář konečně vyhledal odbornou pomoc a neřešil vše sám. „Je mi to nesmírně líto, odešla příliš brzy, snad má konečně klid, který tak dlouho hledala,“ doufá Lucie.



Přečtěte si
baronessa
4. 5. 2014 • 05:39

Aspoň někdo má vkus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.