Darina Nová v ohrožení: Násilník Rychtář se k ní stěhuje zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Darina Nová v ohrožení: Násilník Rychtář se k ní stěhuje zpět!

Darina Nová má důvod k obavám. Agresivní Josef Rychtář s ní chce opět žít pod jednou střechou!
Darina Nová má důvod k obavám. Agresivní Josef Rychtář s ní chce opět žít pod jednou střechou! (Foto: Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Noční můra se vrací! Více než dva roky uplynuly od doby, kdy Josef Rychtář (56) v lázních brutálně zmlátil svou, dnes již bývalou, manželku Darinu Rychtářovou (56). Tenkrát skončila nakládačka těžkým otřesem mozku a pobytem v nemocnici. Nyní se však agresivní násilník vrací do říčanského domu, který by mohl vyprávět hodně temné příběhy

Doufala, že ho má z krku...

Dnes již s Rychtářem nechce mít nic společného, přejmenovala se na Darinu Novou a tyran byl pro ni ještě před pár dny uzavřenou smutnou minulostí. Potom, co se majitel bezpečnostní agentury pravděpodobně podílel na sebevraždě své druhé ženy Ivety Bartošové (†48), přijde nejspíš díky poslední vůli zpěvačky o možnost pobývat ve vile v Uhříněvsi a jeho kroky automaticky vedou zpět do Říčan!


Darinu považuje za svůj majetek!

"Odejdu z domu a půjdu do svého. Vrátím se k manželce. Její barák stejně pořád patří i mně," řekl Aha! Rychtář, přičemž je zarážející, že Novou, která se s ním nechala rozvést, nazývá manželkou. Všimněte si prosím tohoto detailu. Není třeba být psychologem, aby si člověk přeložil, o co jde! Vše nasvědčuje majetnickým nárokům vdovce po Bartošové, které hodlá vůči osobě a majetku Dariny uplatňovat!
Dům patří jen mě, tvrdí Rychtář

Jenže to pro Darinu Novou znamená další válku s exmanželem, protože jejich majetkové vypořádání po rozvodu dosud neproběhlo. Přesto se dá poměrně snadno dokázat, že Rychtářovi z říčanského domu nepatří mnoho. Jak uvedl web Super.cz, patří mu podle katastru nemovitostí dvě a půl dvanáctiny stavby, takže něco jako kurník. "Odejdu z baráku v Uhříněvsi jen s autem a vrátím se do domu k exmanželce, který patří jen mně," vyhrožuje přesto vdovec.
Reálné nebezpečí pro Darinu Novou

Darině Nové naprosto reálně hrozí nebezpečí dalšího napadání ze strany zjevně narušeného exmanžela. Ještě dnes si jistě vzpomíná na pádnou ruku surovce i ohrožování střelnou zbraní. Nejednou musela hledět do hlavně pistole, kterou jí před očima máchal smyslu zbavený agresor, a  který o ní nejednou prohlásil, že je ku*va. "Tuto věc bych raději vůbec nekomentovala," řekla tenkrát podváděná manželka.
Podcení společnost i tuto hrozbu?

V teplické nemocnici ležela s podlitinami nejen ve tváři, ale i na těle. Měla těžký otřes mozku, poraněnou čelist a skřípnutou krční páteř. Ještě nedávno trpěla šílenými bolestmi hlavy a občasným zvracením. Iveta Bartošová je již mrtvá, kam to necháme dojít tentokrát?



Přečtěte si
kimki
4. 5. 2014 • 22:22

Nedivím se jejího strachu... On si přivlastnil celý svět... Ať je nám všem země lehká....

violahorska
4. 5. 2014 • 22:17

Tak ta komická dvojice je, co vím, po rozvodu. Debo-š Pepek se nemůže jen tak nastěhovat zpět. I když si evidentně myslí něco jiného (tj. Pepa Vyskoč). Věřím, že jeho ex má z jeho případného "návratu radost" a že se právně pojistila. Pokud ne: každému, co jeho jest.

manolla1
4. 5. 2014 • 21:26

Njn. Nenažraní parazité = Rychtář a jeho "povedený" hajzlík synáček !

manolla1
4. 5. 2014 • 21:21

Bingo

manolla1
4. 5. 2014 • 21:19

Jj. na Ukrajině by mu vyjel naproti buldozér, sejmul by tu debilní Rychtářovu palici a byl by svatý klid ! Nikdo by po něm ani nevzdechl ! Stejně tak i dopadne, pokud opět naše zákony zaspí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.