Pieta za Bartošovou se nekoná: Rychtář s Macurou se poprali! Létaly pěsti, výhrůžky smrtí, tekla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pieta za Bartošovou se nekoná: Rychtář s Macurou se poprali! Létaly pěsti, výhrůžky smrtí, tekla krev!

Zdeněk Macura a Josef Rychtář se znovu poprali.
Zdeněk Macura a Josef Rychtář se znovu poprali. (Aha! - Zbyněk Pecák)

Jen jeden den po sebevraždě Ivety Bartošové (†48) se znovu před jejím domem strhla rvačka. A stejně jako už tolikrát byli hlavními aktéry pánové Josef Rychtář (56) a Zdeněk Macura (39). Létaly nadávky, kopance, pěsti. Opět se tedy stalo to, co nešťastnou zpěvačku tak stresovala a čeho se bála.

Vše začalo tím, že do Uhříněvsi přijel ctitel Ivety Bartošové Zdeněk Macura. Na plot vily tregicky zesnulé zpěvačky pověsil ručně napsaný plakát se vzkazem: „Rychtář je vrah! Vypadni od suď, ty lstivý vrahu!“ Sotva si své dílo Macura hrdě vyfotil na svůj chytrý telefon, už se ve dveřích objevil Josef Rychtář, který vše musel sledovat za oknem.



Když se objevil vdovec, začal Macura rychle odcházet, ale už bylo pozdě. Rychtář, který chvíli předtím řekl novinářům, že jestli se tam Macura objeví, tak ho zabije, se za ním rozběhl jako šelma. Po pár desítkách metrů ho dostihl a začala rvačka. Během té Macura označil znovu Rychtáře za vraha a hystericky křičel, ať zmizí z domu zesnulé zpěvačky. Rychtář na něj pro změnu řval: „Koho jsem zabil, řekni mi, koho jsem zabil. Víš vůbec, co prožívám?“ křičel. Macura mu na to odvětil, že teď prožívá leda radost. Po těchto slovech ho Rychtář znovu chytil a začal mlátit hlava nehlava. Macurovi se však nakonec přece jen podařilo prchnout.


Pieta za Ivetu Bartošovou tak vzala velmi rychle za své. Je snad jen smutnou náhodou, že zpěvačka spáchala sebevraždu ve chvíli, kdy byl její manžel u výslechu kvůli jiné rvačce se Zdeňkem Macurou.

Podívejte se na video:

Video se připravuje ...





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.