Ivetina rodina se ukryla před světem: Na Frenštát padla tíseň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivetina rodina se ukryla před světem: Na Frenštát padla tíseň!

Ivetina maminka měla dceru velmi ráda. Doufala, že se dá dohromady.
Ivetina maminka měla dceru velmi ráda. Doufala, že se dá dohromady. (Foto Aha! – Slávka Červená)

 Na mnoho lidí z Frenštátu pod Radhoštěm i Trojanovic, kde Bartošová vyrůstala, padla včera z děsivé zprávy o sebevraždě zpěvačky tíseň. Místní jí stále fandili. Byla přece pořád jejich.

Ty nejhorší chvíle musela prožívat Ivetina maminka Svatava. „Co ta se mi už všeho nadělala, ale je to moje dcera a pořád ji mám moc ráda,“ svěřila se vloni, když byla její dcera na dně. „U ní je zázrak, že se dokáže třeba během 14 dní ze dna zvednout. Snad není pozdě a dokáže to,“ dodala. Iveta to dokázala, ale bohužel jen na chvíli... V rodném domě zpěvačky byla včera její rodina. „Paní Bartošová není doma,“ oznámila neznámá žena a hned zamkla dveře. Později odpoledne stál u domu vůz Ivetina bratra, ale na zvonění nikdo nereagoval.

Co říkají místní?

Jiří Dobiáš (79), Trojanovice
„Je to šok. Její maminka musí být zdrcena. Včera jsme se viděli. Na Velikonoce tu byla sestra Ivety, Ivana. Měla radost. Toto by nás vůbec nenapadlo. Holky si dobře pamatuju jako malé. Otec s nimi vždycky chodíval. Hodně sportovaly, hlavně lyžovaly. Pak jsem ji jednou viděl, když si přijela k mamce pro Artura. Ten tu občas býval.“

Milan Chodura (53), Trojanovice
„Nechce se mi věřit, že udělala něco tak hrozného. Je mi líto, jak dopadla. Fandil jsem jí i přes ty její extempore. Rád jsem ji poslouchal v rádiu nebo v televizi. Na koncertě jsem ale nikdy nebyl. Vzpomínám si, že jako kluci jsme ji byli na Velikonoce vyšlehat. Líbila se mi, byla krásná holka. Kdoví, kde bude pochovaná. Možná tady. Má tu už otce.“

Elen Glembková (40), Frenštát
„Na internetu mě to doslova šokovalo. Je to smutné, Ivetu tu znal každý a hodně lidí jí fandilo. Bylo mi líto, že má takové problémy. Loni v březnu jsem tu byla na jejím koncertě. Měla jsem ji ráda. Ale ten showbyznys nezvládla. Byla slabší povahy. Měla poslechnout rodinu, přijet sem, do klidu. Určitě by jí pomohli.“



Přečtěte si
blanka19
1. 5. 2014 • 16:23

vždy sa nájde blbec, ktorý mu to uverejní

blanka19
1. 5. 2014 • 16:17

media sú reprezentované presstitútmi . že p. novotný?

aaamanda
1. 5. 2014 • 13:12

zmetkovi kulku či doživotí, hajzl si nic jiného nezaslouží, kdo ví, kolik lidí by mohl ještě přivést do neštěstí a na pokraj existence!

anada
1. 5. 2014 • 12:03

Rychtář je největší, zrůda, jaká existuje. Nestačí, že zlikvidoval Ivetu a dohnal k zoufalství, kterému jsme, jako veřejnost přihlížela, ale nemohli jsme nic dělat, Rychtář k Ivetě nikoho nepustil. Artura, z kterého roste krásný kluk, zřejmě s citlivou duší, jako měla Iveta, je mi strašně moc líto, ještě, že má tátu, který ho před mediálním kabaretem ochrání. Přála bych mu, aby se s maminkou mohl rozloučit v rodinném kruhu.

anada
1. 5. 2014 • 11:54

Rychtář věděl, jak na Ivetu Macurou ji zastrašoval, tenkrát, jak Rychtáře v noci nechala vyvést i s Ušounem z domu, tak hned ráno měla před domem Macuru. Jak se asi Macura dozvěděl, že Rychtáře policie vykázala z domu Ivety? Jakmile ráno viděla Macuru před domem, dostala strach a vzala Rychtáře zpět. Kdo asi dal echo Macurovi?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.