Šokující informace: Bartošová plánovala rozvod! Rychtáře se bála a vyhodila ho z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šokující informace: Bartošová plánovala rozvod! Rychtáře se bála a vyhodila ho z domu!

Iveta Bartošová prý plánovala s Rychtářem rozvod.
Iveta Bartošová prý plánovala s Rychtářem rozvod. (Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz )

Zpěvačka Iveta Bartošová v úterý dopoledne spáchala sebevraždu. Po této tragické události promluvil bubeník z její kapely Jiří Jirsa. Tomu se prý Iveta pravidelně svěřovala se svým trápením. Třeba s tím, že se svého manžela bála a dokonce ho prý měla vyhodit z domu!

„Mám v mobilu esemesky o tom, že se bojí manžela. Asi před měsícem a půl mi taky zavolala, brečela mi do telefonu a prosila mě o pomoc. Dokonce jsem jí sehnal i právničku, protože se chtěla rozvést.“  řekl pro Super.cz Jiří Jirsa o vystrašené Bartošové, které v posledních týdnech vypadala opravdu špatně.

„Pepa se mi svěřil, že má doma peklo. Iveta ho chtěla vyhodit z baráku. Radil jsem mu proto, ať jdou tedy radši od sebe, než aby se trápili. Iveta mu říkala: ‚Odejdi, já chci být sama!‘ Jenže on tyhle její žádosti absolutně přecházel. Stěžovala si mi také na to, že byl hrubý, že se pohádal se sousedy a že už ho dál odmítá snášet,“ říká bubeník s tím, že prý je nutné brát její výpověď s rezervou.

Nemocná Bartošová byla ve špatném fyzickém a psychickém stavu, který mohl být příčinou podobných názorů a strachu. Další zdroje se však shodují, že Rychtář odmítal z jejího domu odejít už delší dobu.

To, zda nebyla Bartošová k sebevraždě donucena, dosud šetří policie. Až pitva určí, zda zpěvačka neměla v krvi alkohol nebo drogy.

Ačkoliv se Bartošová pokusila o sebevraždu už několikrát, vždy se spíše jednalo o volání o pomoc. Skok pod vlak dokazuje, jak moc vážně chtěla ukončit svůj život. Oblékla se do černé a vyrazila ke kolejím. Vše se odehrálo na narozeniny jejího manžela a ve výročí smrti její první lásky Sepešiho.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.