Macura se zhroutil: Je to vrah, odpornej vrah, zavraždil ji! Rychtáře odvezli do blázince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Macura se zhroutil: Je to vrah, odpornej vrah, zavraždil ji! Rychtáře odvezli do blázince!

Takhle to vypadá před klinikou v Bohnicích.
Takhle to vypadá před klinikou v Bohnicích. (Foto Aha! – Martin Hurda )

Smutným hrdinou celé tragédie sebevraždy Ivety Bartošové (†48) je aktér "italské eskapády" zpěvačky a ochránce týraných žen Zdeněk Macura (39). Psychicky se zhroutil a v návalu emocí poskytl rozhovor, kde tvrdí, že jde o předem promyšlenou vraždu zosnovanou manželem mrtvé Ivety Josefem Rychtářem (56).

Je to vražda!

Shodou okolností byl prý Rychtář ve chvíli smrti manželky na policejní služebně u výslechu kvůli brutální rvačce, kterou vyvolal právě s Macurou během jednoho z koncertů. "Je to její vrah! Celou dobu plánoval její vraždu! Vrah! Všude to, prosím, a všem řekněte. Je to odpornej, špinavej vrah!," křičel jako smyslů zbavený Zdeněk Macura v telefonátu s redaktorem webu TN.cz ve chvíli, kdy se řítil v autě na místo tragédie.


Agresivní psychóza před domem Ivety

Krátce na to se podle Blesku nejspíš Macura objevil před vilou Bartošové a řval jako šílený v hysterickém záchvatu. Přál si zřejmě promluvit se svým sokem Rychtářem. Zasáhnout musela záchranka. "Zasahují z důvodu agresivní psychózy muže. Jestli bude převezen do psychiatrického zařízení, je zatím předčasné předjímat," řekla pro Blesk.cz mluvčí pražských záchranářů Jiřina Ernestová.
Potkají se v Bohnicích?

Zda záchranka Macuru odvezla, zatím není jisté, naopak jisté je, že do blázince v Bohnicích museli odvézt Josefa Rychtáře, který pod tíhou situace potřebuje pomoc psychiatra. Snad se v Bohnicích ti dva nesetkají!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.