Frekvence 1 zešílela!? Z ničeho nic hrála dvě hodiny jen Robbieho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Frekvence 1 zešílela!? Z ničeho nic hrála dvě hodiny jen Robbieho!

 (ČTK, ara)

Kdo si v sobotu po 22:00 pustil rádio Frekvence 1, musel mít pocit, že se někdo ve studiu zbláznil. Tam, kde jsou běžně slyšet ty největší hity všech dob, hrál jen Robbie Williams. Angles, Supreme, Strong a další a další skvosty zpěváka, který ve stejnou dobu finišoval svůj koncert ve vyprodané O2 Aréně v Praze. Šlo o pirátské vysílání moderátora Libora Boučka, který vysíláním před půlnocí provázel? Nebo se někde stala technická chyba?

"Nezbláznili jsme se, jen jsme připravili vybroušený dárek pro posluchače Frekvence 1 a pro všechny, kteří byli na koncertu Robbieho,"vysvětlil moderátor Libor Bouček. "Šlo o pečlivě připravenou afterpárty jen a pouze s Williamsovými hity. Každý, kdo jel s koncertu a pustil si Frekvenci 1, si mohl dál užívat Robbieho. A kdo na koncertu nemohl být, ten si užil fantastického zpěváka alespoň přes éter." 

 

Součástí afterpárty byli i telefonáty nadšených fanoušků přímo z O2 arény. "Byl naprosto úžasnej!" volala ještě z prostotu pod pódiem jedna z posluchaček! 

 

A spokojený byl i moderátor afterpárty Libor Bouček: "Strašně jsem si to užil. Ráno na F1 má svoje kouzlo, miluju to, ale tohle bylo jiné. Parádní Robbieho muzika jak starší, tak i z nového alba, raritní vystoupení, natěšení posluchači. Rádi to při nejbližší příležitosti zopakujeme." 

 

Výborně, Frekvence 1! Pak tedy připomínáme, že se blíží koncerty Lucie v našlapaných arénách! 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.