Skandální odhalení o Pergnerové: Jonák jí platil za erotiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální odhalení o Pergnerové: Jonák jí platil za erotiku!

Tereza Pergnerová začínala jako gogo tanečnice
Tereza Pergnerová začínala jako gogo tanečnice (Foto Aha! – Dan Černovský, Martin Přibyl, ara)

Hvězdnou kariéru Terezy Pergnerové (39) odstartovala Jonákova tyč! Budoucí moderátorka si prý vydělávala jako gogo tanečnice v Discolandu Ivana Jonáka (58). Toho, který byl včera po 18 letech poropuštěn z vězení, kde seděl za vraždu manželky. Mezi těmi, kteří ho čekali u vězeňské brány, však moderátorka nebyla...

Tereza včera pro jistotu ani nebrala telefon. Zato její kamarád, DJ a moderátor Patrik Rokl (46), na její začátky zavzpomínal nejen v nové knize Ivan Jonák – Mafián bez mafie, ale také pro Aha! „Terezka tehdy neměla peníze, a tak tančila u Ivana u tyče,“ svěřil Rokl, který tenkrát v Discolandu jako DJ »vařil« diskotéky. „To bylo ale nahoře, Tereza tančila pode mnou v baru Veronika,“ podotýká.


Jonák prý za tyč slušně platil, ale rozdíl byl v tom, jestli se tanečnice svlékne, či ne. „Nenutil, aby se holky svlékaly. A Tereza to udělat nechtěla, přestože by za to měla víc peněz,“ tvrdí Patrik a dodává: „Nicméně si v Discolandu našlápla do světa showbyznysu.“
Terezin současný  partner Jiří Chlebeček (43) to ale popírá. „Tereza nikdy v Discolandu netancovala, Jonák jí neplatil, to je všechno blbost. Chodila tam za zábavou se svým bráchou,“ řekl Aha! Chlebeček.

Kamarádíček Skamene: Skončil jsem s ním!

Určitou dobu byl s Jonákem jedna ruka i herec Roman Skamene (59). Už tři
roky tomu tak není, a tak si herec bez výčitek pustil pusu na špacír. Vězení prý z Jonáka udělalo magora! „Dal se ve Valdicích do nějaké sekty a to ho
zmagořilo. Obvinil mou ženu, že mu z Discolandu ukradla kuchyni a ještě cosi. Psal jí vulgární dopisy, že je kur.., pí.. a podobně. Tak jsme s ním skončili,“ prásknul Skamene.



Přečtěte si
tacoo
24. 10. 2014 • 18:18

Hudečková snad není bývalá fetačka. Pergnerová je navíc falešná a pokrytec první třídy, který vždy svaluje vinu na jiné a nedá se jí věřit ani půl slova. Tak proč ji srovnáváš s Hudečkovou?

jakeline
20. 5. 2014 • 14:51

Zato že spadla do závislosti si může Pergnerova sama odrovnala svého otce který předčasně zemřel!Tak nejsou žádné chvály na místě že přestala !

boball
29. 4. 2014 • 23:58

Všude o I vetě zrušná diskuse,proč?

inocenta
29. 4. 2014 • 17:08

V mládí se dělají někdy pitomosti. Člověk má ale právo zmoudřžet, ne? Podívejte na Evu Hudečkovou. Píše i knížky.

lokii
29. 4. 2014 • 15:17

Z naseho zivota zmizeli muzi gentlmeni - pani Pergnerova dokazala to, co mnoho lidi nedokaze za cely zivot - zbavit se zavislosti a postarat se o svoje deti. Mozna, ze by stalo za to, aby ted uz zila svuj zivot v klidu. Ona pro to udelala maximum a dala si svuj zivot do poradku. Proc v tisku nekdo neustale vytahuje jeji minulost. Nechte ji a hlavne jeji deti zit v klidu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.