Přítel Bartošové o pokračování reality hororu: Iveta se Rychtáře příšerně bojí, prý ji chtěl zničit už dávno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel Bartošové o pokračování reality hororu: Iveta se Rychtáře příšerně bojí, prý ji chtěl zničit už dávno!

Pepa hlídá Ivetu na každém kroku.
Pepa hlídá Ivetu na každém kroku. (TV Prima, ara)

Zubožená Iveta Bartošová (48) neleká jen kamarády a lékaře. Její zdravotní stav vystrašil také bodyguarda celebrit Zdeňka Zahradníka (50). „Je mi z Ivety, když jsem ji viděl v televizi, opravdu smutno,“ řekl Aha! muž, který střežil nejen Džambulku, ale také Madonnu či amerického prezidenta George Bushe.

„Iveta mi volala, že k ní domů, když tam není, někdo chodí, že jí někdo vlezl do garáže a rozbil auto,“ vzpomíná Zahradník na dobu, kdy byla Bartošová ještě Pomeje a její tehdejší manžel Jiří (49) zrovna točil v Polsku.

„Obviňovala z toho pana Josefa Rychtáře, který měl v Říčanech bezpečnostní agenturu, na niž byla její ústředna napojena. Tvrdila mi, že ji chce zničit, vystrašit a že ji skrz systém sleduje,“ pokračuje bodyguard z V.I.P. Service.
Za Ivetou okamžitě vyjel i se svými ostrými hochy. Odstřihl ji od Rychtářovy ústředny a namontoval novou ústřednu, kterou napojil na jinou bezpečnostní agenturu.
„Pana Rychtáře se opravdu moc bála. Oddechla si, když jsme ji odpojili,“ říká Zahradník, kterému dodnes vrtá hlavou jediné: „Odpojili jsme ji od jeho ústředny, ale vůbec nic se nestalo! Nikdo nepřijel, žádný výjezd, on si toho vůbec ani nevšiml... A to mi je moc divné, protože systém fungoval,“ zdůrazňuje Zahradník s tím, že vůbec nechápe, jak se Iveta po rozvodu s Jiřím Pomeje mohla vdát právě za Rychtáře, kterého se tak bála.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.