Chamtivý Krajčo bez peněz: Za tučný balík podvedl všechny, co mu ještě věřili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chamtivý Krajčo bez peněz: Za tučný balík podvedl všechny, co mu ještě věřili!

Richard Krajčo si s důvěrou fanoušků hlavu nedělá - jde mu hlavně o peníze!
Richard Krajčo si s důvěrou fanoušků hlavu nedělá - jde mu hlavně o peníze! (Aha! – Marek Pátek)

A zase ten Richard Krajčo (36)! Zpěvák, který se neustále prezentuje jako správňák a pohodář, jenže to už se mu dávno nedá věřit. Svým okolím je stále častěji vnímán jako problémový člověk a něco na tom bude. Jeho sexuální skandály, rodičovská nezodpovědnost, namyšlenost a hudební nevkus nyní doplnil o další "triumf". Podrazil vlastní fanoušky!

Podrazit fanoušky? Proč ne!

Co by Krajčo neudělal pro peníze!? Klidně zradí důvěru všech, kdo mu věří, aby si trochu přivydělal. A to i za cenu trapného nevkusu. Není to tak dávno, co svým monotónním tklivým zpěvem dojímal posluchače spolu s Tomášem Klusem (27), když v písni Cesta kritizuje zaprodání sebe sama. A ejhle! Dnes se objevuje jako tvář masivní reklamní kampaně ostravského pivovaru, které propůjčil nejen svůj zjev, ale i text písně. Ale to se moc nelíbí fanouškům.


Penízky se rozkutálely

Samozřejmě nejde o nějaké morální postoje, kterými se Krajčo rád ohání, ale o pěkných pár stovek tisíc, které mu pivovar za spolupráci "vysolí". A to se mu hodí v době, kdy má po rozchodu s manželkou hluboko do kapsy. Samozřejmě si to umí pěkně odůvodnit. "Nikdy nejde o to zaplnit éter spoustou skladeb za každou cenu. Musíte lidem nabídnout opravdovou kvalitu. Vždycky totiž poznají, jestli děláte věci poctivě a naplno. V tom si s Ostravarem rozumíme," prohlásil nepochopitelně.
Vlezlá reklama nepotěší

Samozřejmě nejde jen o billboardy a další vlezlou pouliční reklamu, které se věčný nevěrník propůjčil. Jde o daleko větší peníze, kvůli kterým by Ríša možná prodal i vlastní mámu. Týká se pochopitelně výtoče piv na obřích letních akcích s kapelou Kryštof. Krajčo si nad obrovským výdělkem mne ruce. Je krásné vidět, že komerci zpěvák opravdu nepropadl. Můžeme ještě profi pohádkáři někdy věřit? Na to ať si každý odpoví sám!

Přečtěte si
tryzna.viktor
30. 4. 2014 • 16:56

souhlas ale richard je borec a správnej člověk.

tryzna.viktor
30. 4. 2014 • 16:55

přesně tak aspoň někdo kdo je pro a ne proti richardovy proti sou jen ty největší hova*a..

tryzna.viktor
30. 4. 2014 • 16:53

no jo ty debile

tryzna.viktor
30. 4. 2014 • 16:51

No jo prosimvás vy ste všichni dokonalý chudák richard ,chamtiví blbci ste možná vy krajčo je 1 000 000 000 krát lepší než vy všichni tak někoho podvet no tak se s toho všichni nepose*te podle mě je richard borec a normální slušnej člověk....

dimmuborgyr
30. 4. 2014 • 06:18

Teda nikdy jsem nemusel popík pro buzeranty a Krajčo je v tomhle směru unikát. Utahaný cajdáky na jedno brdo a stupidní texty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.