Poslední den Bočanové na Primě: Proč Márinka odcházela s pláčem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslední den Bočanové na Primě: Proč Márinka odcházela s pláčem?

I když Bočanová slibovala velký mejdan, zřejmě se nekonal. Hned po vysílání totiž odjela i s dcerou domů.
I když Bočanová slibovala velký mejdan, zřejmě se nekonal. Hned po vysílání totiž odjela i s dcerou domů. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, reprofoto FTV Prima)

Vyhazov z Top Star magazínu nesla Mahulena Bočanová (47) velmi těžce. Teď se loučí s moderováním VIP zpráv. Tentokrát ale s úsměvem a na vlastní žádost. Odchodem paradoxně nejvíce trpí dcera Márinka (12).

Výpověď si totiž vydupala Bočanová sama. Prý kvůli nedostatku času.  „Mám teď hodně natáčení a spočítala jsem si, že bych neměla jediný večer volný,“ vysvětlila deníku Aha! své rozhodnutí Mahulena.

„Ale s kolegy se na Primě budeme normálně vídat, vlastně se nic nezmění, jen nebudu už moderovat,“ prozradila Bočanová, která se prý na své poslední vysílání nijak zvlášť nepřipravovala. „Je to večer jako každý jiný. Jedině snad, že koupím basu šampaňského a večer to tam pak pořádně zapijeme,“ smála se herečka, která právě získala hlavní roli v nově připravovaném muzikálu Sněhová královna.
Mámin odchod z televize ovšem oplakala Márinka. Malá parádnice si totiž zvykla na péči prima maskérek. „Vždycky, když holky nalíčí mě, tak jí dělají vlásky a také ji namalují. Máňa se tam vždycky hrozně těší,“ řekla před časem Mahulena s tím, že jsou v devět doma na společnou večeři i pohádku. Márinka se teď holt bude muset líčit chvilku sama...



Přečtěte si
xsedmikraska
30. 7. 2014 • 16:59

Bočanová byla mnohem lepší moderátorka, než Partyšová a Gottová! Její moderování mělo jiskru a šmrnc. Bylo osobité a vyznívalo opravdově. Třeba Gottová mi přijde taková vyumělkovaná a úsměv má někdy v křeči. Já fakt netuším, podle čeho televize vybírá. Co se týká osobního života Bočanové, uvědomujete si, že vychovávat dítě se zdravotním problémem není žádná legrace? Malá vypadá spokojeně a já ji přeji, aby mamince dělala jen samou radost. Nemyslím si ale, že je Bočanová na vše sama. Její dcerka má snad i tátu, kterému není lhostejná!

jakeline
26. 5. 2014 • 15:32

Že se Márinka nevdá není jisté ten kdo to psal je asi věštec nikdo neví nic co bude za pár let!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.