Ládová je bohyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ládová je bohyně!

Zpěvačka a moderátorka Ester Ládová je stále pořádně sexy.
Zpěvačka a moderátorka Ester Ládová je stále pořádně sexy. (: Jan Tůma)

PRAHA – Ester Ládová (26) ale umí žít! A v poslední době se jí pořádně daří. Popularitu si získává nejen jako zpěvačka, ale i jako rosnička Frekvence 1. Nyní se navíc stane hvězdou filmového plátna.

Ester Ládová (26) ale umí žít! A v poslední době se jí pořádně daří. Popularitu si získává nejen jako zpěvačka, ale i jako rosnička Frekvence 1. Nyní se navíc stane hvězdou filmového plátna. „Ještě před natáčením svého prvního filmu odjíždím příští týden na dovolenou do Indie,“ přiznala deníku Aha! krásná Ester, která ve snímku s pracovním názvem Jako netopýr ztvární bohyni.

„Jedná se o celovečerní film režiséra Ladislava Plecitého, který žánrově spadá do epické fantasy, kam se řadí filmy jako Pán prstenů či Letopisy Narnie. Jako netopýr je však první svého druhu, který vzniká v Čechách a na Slovensku,“ přiznala nám vnadná Ester.
„Ztvárním v něm roli bohyně, která s mnoha dalšími bohy sídlí na hoře Agaemnil. Bohové jsou zde trochu polidštěni, což přináší mnoho komických situací. A jako lidé se občas i nudí, a proto hrají hry. Hry s osudy smrtelníků. Skoro vždy vyhrává Osud a jediný, kdo se mu dokáže vyrovnat, bude právě moje postava,“ prozradila nám Ester s tím, že film bude plný úchvatných kostýmů, velkolepých speciálních efektů a k vidění budou i šumavské a krkonošské exteriéry!

„Teď se ale ze všeho nejvíc těším na dovolenou. V Indii jsem ještě nikdy nebyla a to každodenní vstávání ve tři hodiny ráno na Frekvenci 1 mi už přerůstá přes hlavu. Mám pocit, že celou dovolenou prospím a prosportuji,“ směje se Ester, která do daleké Indie vyráží se svým německým přítelem Rogerem (45). A Ester nezahálí ani jako zpěvačka. Jarek Šimek pro ni složil nový singl Ráj andělů a na spadnutí je i natáčení Esteřina prvního duetu. „S kým to bude, ale neprozradím,“ dodala tajemně Ester.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.