Mareš strávil Valentýna u piva | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mareš strávil Valentýna u piva

Leoš Mareš oslavil svátek všech zamilovaných prací. Místo rudé růže pro svoji drahou třímal v ruce mikrofon.
Leoš Mareš oslavil svátek všech zamilovaných prací. Místo rudé růže pro svoji drahou třímal v ruce mikrofon. (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (30) oslavil svátek zamilovaných prací! Místo aby si špital do ouška se svojí partnerkou Monikou, moderoval Opening Valentýnskou párty v pivní restauraci Beer Faktory na Václavském náměstí.

Moderátor Leoš Mareš (30) oslavil svátek zamilovaných prací! Místo aby si špital do ouška se svojí partnerkou Monikou, moderoval Opening Valentýnskou párty v pivní restauraci Beer Faktory na Václavském náměstí.

Natočit si vlastní pivo a ochutnat vybrané lahůdky přišla i Yvetta Blanarovičová, jejíž přítel bavil přítomné návštěvníky svojí hudbou. „Pivo mám moc ráda, i když zvládnu vypít maximálně jeden půllitr,“ smála se drobná herečka. To Zdeněk Podhůrský, který na Valentýnskou party dorazil sám, šokoval svým přiznáním, že pivo mu vlastně vůbec nechutná. „Tento zlatavý mok si dám maximálně na vodě, jinak preferuji víno,“ prozradil herec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.