Držíme palce! Andrea Kalivodová je půl roku po potratu znovu těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Držíme palce! Andrea Kalivodová je půl roku po potratu znovu těhotná!

Andrea Kalivodová
Andrea Kalivodová  (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Zářila štěstím, ale pak jí osud zasadil tvrdou ránu. Poté, co se operní pěvkyni Andree Kalivodové konečně „připletl“ do života správný muž, s nímž čekala miminko, nečekaně na podzim potratila. Teď má však znovu důvod k úsměvu.

Když na podzim přišla o nenarozené dítě, svět se pro na čas zhroutil. Doktoři prý nedokázali vysvětlit, proč o dítě přišla. Řekli jen krutou pravdu, že potomka dnes nedonosí každá čtvrtá žena. Hlavně jí prý radili nepropadat depresi, napodruhé to prý zpravidla vyjde. A měli pravdu.

Andrea je znovu těhotná a ona i její přítel Radek by štěstí mohli rozdávat po kilogramech. „Cítím se skvěle, dokonce mám pocit, že mi to daleko lépe zpívá,“ řekla webu super.cz a dodala: "Jen mám takové zvláštní chutě, a když si to jídlo, po němž toužím, dám, chce tělo opustit snad rychleji, než jsem ho stihla sníst," řekla s úsměvem.

Andreo, držíme palce!



Přečtěte si
anezat
25. 4. 2014 • 16:13

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.