Lucie Šilhánová: V úterý ji vyrazili z rádia, ve čtvrtek už má práci v televizi! Co za tím je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Šilhánová: V úterý ji vyrazili z rádia, ve čtvrtek už má práci v televizi! Co za tím je?

Moderátorka Lucie Šilhánová.
Moderátorka Lucie Šilhánová. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Lucie Šilhánová (33) se o budoucnost bát nemusí. Poté, co byla v úterý nečekaně odejita z Evropy 2, měla už ve čtvrtek novou práci. Sáhla totiž po ní televize Prima!

Lucie bude na Primě uvádět Divácké zprávy a podle informací Blesku má za sebou už i kamerové zkoušky. Zatímco tak ještě včera MarešHezuckým burcovali posluchače, aby šli za Šilhánovou demonstrovat, ona už měla dávno domluvený kšeft jinde. Celé to tedy vypadá spíš jako předem domluvená akce. Těžko uvěřit, že by se všechno „upeklo“ za jediný den. Každopádně se tahle společná reklama na rádio a televizi povedla. My posluchači jsme se nachytali :)

„Lucie posiluje moderátorský tým Diváckých zpráv. Diváci FTV Prima se na ni mohou těšit již v příštím týdnu,“ řekl šéf PR a komunikace televize z Palmovky Jiří Haramul. Lucie dál hraje hru: já nic, já vyhozená a říká: „Je to neuvěřitelné, ale i v těžkých situacích mám prostě štěstí a příležitosti si mě snad samy vyhledávají. Mám strašnou radost a moc se těším na práci před televizními kamerami,“ hrála sympatická moderátorka překvapenou.

Přečtěte si
d.vogel@...
30. 4. 2017 • 19:59

Měli byste tu trapnou uchechtanou slepici vyměnit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.