Kartářka celebrit věštila Bartošové: Samotnou ji karty příšerně vyděsily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kartářka celebrit věštila Bartošové: Samotnou ji karty příšerně vyděsily!

"Je to nejvyšší stav zhroucení," zhodnotila zbídačenou Bartošovou kartářka.
"Je to nejvyšší stav zhroucení," zhodnotila zbídačenou Bartošovou kartářka. (Aha! - David Malík, reprofoto VIP zprávy, koláž Ahaonline.cz)

Iveta Bartošová (48) a Josef Rychtář (55) mohou vykládat, co chtějí a pózovat v restauracích fotografům hodiny, stejně je nad slunce jasné, že zpěvačka má velké problémy. A rozhodně nejde jen o bolavé zoubky.

Kromě toho, že Ivetu zřejmě trápí úzkosti a nejspíš i sociální fobie, prosákly informace o tom, že v polovině dubna byl na její dům v Uhříněvsi vydán exekuční příkaz k prodeji. A zatímco s Pepou doma přemítají, co by se ještě dalo prodat a jak uhradit dluhy, propadá se Bartošová, která by měla bez debat nastoupit do nemocnice, do stále větší deprese.

Kartářka českých hvězd Marcela Košanová, která věští budoucnost mimo jiné Iloně Csákové nebo Ivaně Gottové, byla při pohledu na vyložené karty Ivety Bartošové přímo zděšená. „To je velký zoufalství. Ta žena je psychicky nalomená. Nejspíš má problémů víc, než bychom si dokázali představit,“ řekla při příležitosti Astrodnů, které právě probíhají v Blesku.

To ale nebylo zdaleka jediné, co kartářka prozradila. „Potřebovala by hlavně hodně klidu a odborné zásahy do jejího života, nějakého odborníka nebo psychologa. Podle mě je to nejvyšší stav zhroucení, který vůbec může být a který trvá už příliš dlouho,“ uzavřela neveselé povídání Košanová.



Přečtěte si
cotonice
2. 5. 2014 • 01:41

Iveta si takový hrozný konec nezasloužila - je mi to velice líto. Nechápu ,jak je možné , že Rychtář dál řádí jako pomanutý pitomec a nikdo ho nedokáže zastavit , anebo alespoň zavřít do blázince nebo do vězení to je jedno . On nemá , co dělat mezi slušnými lidmi ! Takhle se člověk , kterému zemře partner opravdu nechová ! Bolest ze ztráty milovaného člověka , normálního lidského jedince, naprosto ochromí, je to bolest, která vás uzemní , bolí i fyzicky, jste zlomeni po všech stránkách. Vím, o čem píšu. Za smrt Ivety může Rychtář , tím , že nic nedělal ,neposkytl své ženě pomoc a nechal ji samotnou i když věděl a jistě i viděl , jak na tom je.O tom , jak se k ní choval jsme viděli na videu. Doporučuji nechodit na pohřeb ,který pořádá R. a naopak podpořit Artura.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.