Lucie Bílá měla být nevěrná Makovičkovi s tímhle svalovcem: Tvrdý sex bez kondomu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá měla být nevěrná Makovičkovi s tímhle svalovcem: Tvrdý sex bez kondomu!

Zadaná Lucie Bílá prý svedla kulturistu Michala Křivánka.
Zadaná Lucie Bílá prý svedla kulturistu Michala Křivánka. (Aha! - Marek Pátek, reprofoto týdeník Sedmička)

Bulvární týdeník Sedmička přinesl rozhovor s mužem, který měl mít sex s Lucií Bílou (48) v době, kdy už dávno randila s Petrem Makovičkou (37). Kulturista Michal Křivánek prý měl s několikanásobnou Slavicí souložit v hotelovém pokoji. Lucie ho prý svedla...

Pomyslná jiskra měla přeskočit na společných vystoupeních, kde Michal vystupoval v souboru Daniela Nekonečného. Podle kulturisty to začalo vzájemnými pohledy, pak si na něj Lucie vzala telefon. Následovaly flirtující esemesky a nakonec jedna, ve které mu Bílá prostě oznámila, ve kterém hotelovém pokoji na něj bude čekat. Přestože Křivánek věděl, že je zadaná, sexuální odpoledne si prý nenechal ujít.

Křivánek se v Sedmičce pustil do velmi detailního popisování toho, co se na hotelovém pokoji dělo. Bílá ho prý přivítala v teplákách a svetříku, pod tím už nic dalšího neměla. Po chvilce povídání ho pak začala líbat, pak se prostě milovali. „Když přihlédnu k jejímu věku, tak musím říct, že to je zkušená ženská. A můžu prozradit, že má raději tvrdší sex,“ říká Křivánek. Kulturista si také pochvaloval její velká a pevná prsa, podle jeho mínění silikonová. Sexuální odpoledne prý trvalo jen dvě hodiny, pak se rozešli.

Od té doby si prý vyměnili jen pár esemesek a bylo ticho. Sám Křivánek to vidí jasně. Lucie prý dosáhla toho, co chtěla, a víc nepotřebovala. Zarážející je každopádně fakt, že podle Michala měli sex bez kondomu. Muž, který vykládal takové pikantnosti bez uzardění Sedmičce, pak je vše uzavřel poznámkou na adresu údajně podvedeného Makovičky. „Je to jeho věc, jak se k tomu postaví. Ona byla bez předsudků, vůbec ji to netížilo a věděla přesně, co dělá.“

Co myslíte? Vymyslel si to všechno kuturista Michal proto, aby se zviditelnil, nebo to může být pravda?

Anketa

Myslíte si, že kulturista říká pravdu?
Celkem 2277 hlasujících



Autor:  ph

Přečtěte si
evicka55
25. 4. 2014 • 16:22

Je vidět jak ji všichni milují,když se tak vyjadřují.Svést může někoho tak jedině ze schodů,ale peníze udělají své

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.