Zpěvačka Špinarová šla s pravdou ven: Proč už nechce žádného chlapa ani vidět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Špinarová šla s pravdou ven: Proč už nechce žádného chlapa ani vidět?

věra,špinarka,rozhovor,pavlík
věra,špinarka,rozhovor,pavlík (Foto Aha! - Mária Rušinová, archív Věry Špinarové)

Tatínek Věry Špinarové (62) odešel za jinou rodinou, když byla malá. Od té doby má problémy se vztahy s chlapy, i když se jednou v životě zamilovala až po uši. Nicméně na »stará kolena« je zpěvačka sama a je spokojená. Chlapi jí totiž otravují život!

Poslední přítel byl prý pořád nějaký »přinaštvaný«, takže je ve finále Věra ráda, že přijede domů a je tam klid. „Chlapi vás jenom otravují. Chtějí peníze, neumí se postarat a staráte se o ně vy. Tak jsem zůstala single a je mi líp,“ přiznala slavná zpěvačka. Kvůli své tvrdohlavosti a možná i absenci otce se s problémy s muži potýká vlastně celý život.


Tatínek byl tvrdě pracující horník, se kterým se podle zpěvaččina vyprávění nedalo žít, proto se rodiče v jejích deseti letech rozvedli. Mužský vzor ovšem Špinarové prý nescházel. „Nechyběl mi, odešel a my jsme byli s bráchou víc fixovaní na mámu,“ prozradila Věra, která přiznala, že otce kontaktovala až po letech kvůli synovi Adamovi (40). Chtěla, aby poznal dědu.

Manželství na dálku
Manželství s Ivo Pavlíkem (80) se po 10 letech rozpadlo kvůli jeho nevěrám. Po rozchodu si Ivoš našel o 30 let mladší partnerku, než je on – zpěvačku Heidi Janků (51), se kterou žije dodnes.
Pak se spíše »z trucu« provdala za bubeníka Vítězslava Vávru (60). „Jen díky tomu, že to bylo manželství na dálku, tak nám vydrželo šestnáct let. Byl to vztah plný rozchodů a návratů. “ řekla v rozhovoru pro Onadnes.cz Špinarová

Očima psycholožky: Ztráta otce je vždy trauma!
„Opuštění otcem v raném věku je pro dítě vždy traumatizující záležitostí. Ale to, že paní Špinarová momentálně nehledá muže ke společnému soužití, není dle mého názoru žádnou patologickou záležitostí, ale zcela běžným zráním.  Podoba prožitku intimity a lásky se s věkem mění. V pozdějším věku se potřeba sexuálního partnera více transformuje v potřebu kamaráda či kamarádky ke sdílení společných chvil,“ řekla deníku Aha! psycholožka Romana Mazalová.  

Přečtěte si
ferdinand6
4. 5. 2014 • 17:12

Má pravdu. Po šedesátce už to většině chlapů nefunguje a vzít si do domu nějakého protivného dědka jen proto, aby měla komu prát fusekle a vyvářet?

evicka55
3. 5. 2014 • 08:19

lepo lépe bych to nenapsala.Co slovo to pravda.

evicka55
3. 5. 2014 • 08:15

100% souhlas.Sama tak žiji už 28 let a nikdy bych se už nenechala týrat od žádného chlapa.Paní Špinarové přeji ještě hodně krásných písniček a stálé zdraví

mandat
3. 5. 2014 • 07:52

Zpivat umi,ale jako skvela zenska, tak o tom pochybuji. Nekolikrat jsme ji zazil na koncertech v 80 letech a byl to des. Drza a vulgarni. Chlastala jak duha.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.