Machrovali, že zmizí z Česka, a nic! Proč Gavriely a Issa pořád sedí doma na zadku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Machrovali, že zmizí z Česka, a nic! Proč Gavriely a Issa pořád sedí doma na zadku?!

Martina Gavriely a Sámer Issa slibují cizinu, ale pořád zůstávají v Čechách.
Martina Gavriely a Sámer Issa slibují cizinu, ale pořád zůstávají v Čechách. (Foto Aha! – Pavel Machan, Malík, koláž Ahaonline.cz )

Bývalá hvězdička fotek pro dospělé a ještě bývalejší moderátorka Martina Gavriely (35) stále dokolečka nadává na mizerné Česko a víc než rok říká, že navždy odchází do Austrálie. Místo toho ale vymetá všechny akce, kde dostane chlebíčky zdarma. Mezi jednotlivými sousty nicméně dál tvrdí, že za chvíli odjíždí. A pak je tu další expert, Sámer Issa (28), jehož cesta za hranice dopadla ještě trapněji. Copak se to s těmi dvěma stalo?

Sámer Issa už pěkných pár měsíců píše na svém Facebooku o velkolepém turné v Dubaji. Se svým »týmem« tam měl prý zajištěný tříměsíční kšeft pro dubajskou smetánku a přirozeně také tučnou výplatu po dvouhodinovém secvičeném vystoupení. V »týmu« Sámera Issy je mj. i Hanka Pekhartová, která se prý prezentuje jako jeho přítelkyně a po prvních úspěších si začala říkat Hanna Pekhart. Uznejte, že to zní mnohem víc světácky...

Teď ale chudák Sámer přišel s tragickou zprávou o podvodu na jeho osobu! Podle serveru eXtra.cz ho napálil falešný promotér turné Mik Adad. „Nikdy se mi nestalo, že bych plánoval několik měsíců cestu se svým týmem a cesta se nezrealizovala, ale ani někdo, kdo nás chtěl asi od začátku pošpinit a poškodit, nás nezastaví… Měli jsme samozřejmě s tím člověkem smlouvu, ale vzhledem k minulosti, kdy s námi pracoval na dvou projektech, nebyl důvod mu nevěřit,“ říká napálený zpěvák.

Obviněný promotér Adad ale vrácí úder: „Ten, kdo lže, je Sámer. Spolupráce s ním byla naprosto nemožná. Lhal mi, zřejmě zpronevěřil peníze z charitativní dražby pro děti v Sýrii, neplnil závazky, byl nespolehlivý. Nejhorší je tvrzení o jakési zfalšované smlouvě. Byl to vzor smlouvy, na základě které jsme měli smlouvu s protistranou vytvořit, nic jsem nefalšoval, je to lež, stejně jako tvrzení, že jsem podvodník,“ svěřil se stránkách eXtra.cz. Tak kde je pravda?

Každopádně Sámer se dokázal vzpamatovat i z takového trapasu, jako byla velkolepá rozlučková party před odjezdem a prý chce nakonec do Emirátů vyrazit stejně. Tedy i v případě, že si jeho služby nikdo neobjednal. „Samozřejmě že pracujeme intenzivně na jiné variantě, jak odletět do Dubaje a zrealizovat si tak náš sen tam vystupovat, asi to nějaký pátek potrvá, ale rozhodně tam poletíme,“ říká a my mu věříme asi tak, jako Martině Gavriely s jejím věčně odkládaným odletem do Austrálie.

Když už jsme u Martiny Gavriely...

Lehký pátráním na našem webu jsme našli, že 27. února 2013 přišla i s informací, že prodává dům a odchází z Česka. Vysvětlila to takto: „Dům prodáváme, protože, jak už jsem říkala, stěhujeme se pryč a po zvážení všeho se nechceme už ani vrátit. Budeme jezdit jen na návštěvy a k tomu nepotřebujeme 5+1 na 14 dní.“ Jenže odjezd se jaksi nekonal.

Chvilku dala pokoj a po třech měsících přišla s absurdním tvrzením, že je v Česku příliš slavná, aby dostala byť jen normální práci, třeba jako prodavačka v Tescu. Je otázkou, zda hrátky s kořenovou zeleninou člověka tak proslaví, ale Martina si to prostě myslí. Prý tady zatím nechá děti a odjede do Austrálie na zkušenou. Dům prý zatím pronajme kamarádce. Hádejte, jak to dopadlo? Samozřejmě zůstala doma na zadku. A tak to šlo dalších pár měsíců.

Letos v lednu už to vypadalo nadějně a v naší redakci jsme pomalu chladili sekt, protože Martině cestu za klokany opravdu ze srdce přejeme. Konečně by se totiž mohla přestat motat na večírcích a našim fotografům by nezacláněla ve výhledu na skutečné celebrity. „Chceme změnu, v Česku na nás všechno padá,“ vysvětlovala v zimě a s tím, že už skoro balí. Jenže to zase nedopadlo…

A tak už tu máme pomalu květen a pořád nic. Gavriely mezitím dál nadává na poměry v Česku a nechala se slyšet, že bude klidně prodávat v Austrálii hamburgery. Jenže místo toho se dál láduje na večírcích…  A my začínáme uvažovat, že vyhlásíme sbírku na letenku pro Martinu. Třeba by to tentokrát mohlo klapnout a všem by se ulevilo :).

PS: S hrůzou jsme zjistili, že Martina se na Facebooku chlubí, že si nechala opravit terasu svého domu. Jak to vypadá, chudáci klokani se svých hamburgerů zase nedočkají...



Přečtěte si
luckabendyska
25. 4. 2014 • 23:08

issa přece neumí zpívat a nikoho už nezajímá a nemá ho nikdo rád. ani se nedivim.

jozifek2
24. 4. 2014 • 22:48

poznam je oba ona je cubicka co da kazdemu psovi co si cuchne a on je heterosexual co suka i s tranvestitama a transsexualama mam s nim i takove zkusenosti tak zdavim

ferdinand6
24. 4. 2014 • 18:27

Jaksi nikde nejsou na ty naše rádoby "selebrity" zvědaví.

ferdinand6
24. 4. 2014 • 18:26

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.