Proč Bartošová tak huhlá a strašně zhubla? TAJÍ MRTVICI?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Bartošová tak huhlá a strašně zhubla? TAJÍ MRTVICI?!

Ochránce Macura
Ochránce Macura (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, FTV Prima, ara)

Spadlý koutek úst, špatná aritkulace, neschopnost poskládat kloudnou větu. Tak se momentálně ukazuje Iveta Bartošová (48), která je navíc výrazně hubená. Při procházce ji manžel Josef Rychtář (55) vodí za ruku. Je za tím snad vážná nemoc?

Nejednoho diváka primáckých VIP zpráv už napadlo, jestli zpěvačka neprodělala mozkovou mrtvici. Nasvědčuje tomu to fakt, jak vypadá a mluví. A také informace z minulosti, Ivetiny pády z kola a úder hlavou na noční stolek. Zprávy o krvácení do mozku se objevily už během Ivetina »výletu« do Itálie.

„Ještě před tím, než tam s Macurou odjela, podstoupila vyšetření na CT neboli centrální resonanci. A tam jí lékaři sdělili, že trpí vrozenou vadou - výdutí na mozku,“ prozradil loni v létě Rychtář. Naopak Zdeněk Macura (39) měl jinou verzi. „V Rakousku Ivetě dělali CT. Podle výsledků měla ve tváři polámané nějaké kosti. Vyšetření objevilo i nějaké minikrvácení do mozku, ale lékaři říkali, že se samo zastaví,“ prozradil Aha! už dříve zpěvaččin ctitel.



Přečtěte si
kubajakub
24. 4. 2014 • 17:59

Sorry, jsem to psak postaru - jinak - Aneuryzma mozkové tepny je oslabené místo cévní stěny, které ohrožuje pacienta opakovaným krvácením. Krvácení se projevuje nejčastěji náhle vzniklou, krutou, dosud nepoznanou bolestí hlavy, zvracením, poruchou hybnosti i bezvědomím. Diagnóza tohoto krvácení se stanoví pomocí počítačové tomografie (rentgenové vyšetření mozku, kdy lze zobrazit krvácení do obalů mozku a po aplikaci kontrastní látky lze někdy zobrazit místo výdutě na tepně mozku) a digitální subtrakční angiografií (katetrem přes tepnu v třísle se aplikuje kontrastní látka do cévního řečiště mozku, které se zobrazí spolu s výdutí).

rezacek
24. 4. 2014 • 12:11

Odborně se tomu říká "mozkové hemoroidy".

rezacek
24. 4. 2014 • 12:10

Moje přítelkyně mi říká, že se mi v mozku hromadí sperma. A pak mi ho pomáhá uvolnit. To je výduť oku lahodící.

rezacek
24. 4. 2014 • 12:08

A jak je to u policajtů, když ti žádný mozek nemají?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.