Adamovská po svatbě se Štěpánkem: Přesuny obřího majetku! Získala i luxusní byt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamovská po svatbě se Štěpánkem: Přesuny obřího majetku! Získala i luxusní byt

Zlata Adamovská sňatkem s Petrem Štěpánkem získala opravdu luxus.
Zlata Adamovská sňatkem s Petrem Štěpánkem získala opravdu luxus. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Ta se ale má! Hvězda Ordinace v růžové zahradě Zlata Adamovská (55) si v manželství s Petrem Štěpánkem (65) rozhodně nemůže stěžovat, že by neměla kde bydlet. Herec totiž loni v únoru prodal dům, který v 60. letech koupil jeho otec Zdeněk Štěpánek (†71). Cena nemovitosti, která je od pražského Karlova mostu coby kamenem dohodil, se odhaduje na 50 milionů. A obří přesuny majetku proto mohly začít!

Peníze z prodeje totiž herec obratem vrazil do dvou luxusních bytů v honosných čtvrtích metropole. „Petr si loni na jaře koupil byt v pražské Bubenči v Lotyšské ulici. Je to jen kousek od vily,  kde se Zlatou nyní bydlí a kde má i trvalý pobyt,“ prozradil jeden z jeho blízkých přátel.


S domem na pražském Starém Městě se prý Štěpánek loučil velmi těžce, prožil v něm přece jenom kus svého života. Ale toužil začít žít se Zlatou jinak a jinde. Tam, kde ještě s žádnou ženou nebydlel. Herec navíc nemá vlastní děti, a tak ani neměl komu jednou rodinný klenot odkázat.
I druhý byt v bBílkově ulici v Praze 1, který Petr Štěpánek koupil, má úzkou souvislost s jeho v pořadí už třetí manželkou. Nachází se totiž jen kousek od hotelu Intercontinental, kde měl Petr se Zlatou (55) loni v červnu utajenou svatbu. Vlastně si ho zamilovaný pár nadělil loni pod stromeček. Majitelem této nemovitosti jsou shodně jak Petr, tak i Zlata. „Jsou to všechno velice dobré investice,“ míní Štěpánkův kamarád.
Herci sice nespadla do klína celá mnohamilionová suma za loňský prodej nemovitosti na Starém Městě, protože spolumajitelkou byla i Petrova sestra Kristina Taberyová (62), ale i tak se dobře zabezpečil na stáří. A stejně tak zabezpečil i svou současnou ženu Zlatu a do budoucna vlastně i její děti Barboru a Petra, které má hvězda Ordinace v růžové zahradě s Radkem Johnem.



Přečtěte si
xsedmikraska
17. 6. 2014 • 14:17

Paní Adamovská a pan Štěpánek jsou skvělí herci a přeji jim vše dobré. Zvlášť lásku. Majetky jsou prima, ale dokážou jen člověku dát určitý životní komfort, nic víc. Pan Štěpánek díky své manželce získal rodinu a jednou může být šťastný dědeček.

znalec
23. 4. 2014 • 09:03

jasně, děti po Zdeňku Š. byli čtyři, pokud se dědictví dělilo na 4 díly, děti a manželka Martina Š. svůj podíl po otci už dávno mají...

hirimiri
22. 4. 2014 • 18:04

Tak po Zdeňkovi Štěpánkovi už dědictví snad rozdleno bylo a ten dům může být podíl pro Petra, ti ostatní zdědili zase něco jiného. A pokud to tak je, tak proč by něco mělo připadnout dědicům Martina Š. Pokud měl manželku a děti, bratr nedědí.

ferdinand6
22. 4. 2014 • 17:27

Nechápu, co na té tetce vidí

defakto
22. 4. 2014 • 15:42

......... jak se tak dívám na toho Štěpánka , ten to už má taky za pár !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.