Krytinář se po »operaci Lachtánek« kaje: Byl jsem pro dceru vzor, ale teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krytinář se po »operaci Lachtánek« kaje: Byl jsem pro dceru vzor, ale teď...

Jiří Krytinář se na veřejnosti objevil po více než půlroce.
Jiří Krytinář se na veřejnosti objevil po více než půlroce. (Foto herminapress.cz, ara)

Na nějaký čas se Jiří Krytinář (66 let, 120 cm) stáhl do ústraní. »Lízal« si rány kvůli poškozené reputaci, když Olivie Žižková (38) poskytla médiím jeho hanbaté snímky. Nyní je ale zpět – zhubl a dává do pořádku pokroucené vztahy se svou rodinou.

Nejvíce mediální pozornost ublížila jeho dceři Janě (24). Žižková totiž vloni herce nařkla z alkoholismu i vztahu s mladou dívkou, která prý otěhotněla a Krytinář ji poslal na potrat. „Byl jsem pro dceru vzor, teď se snažím vztahy napravit,“ řekl herec, který se zhroutil i zdravotně.

„Už je to lepší. Teď dokonce hubnu, mám dole pět kilo,“ chlubil se Krytinář s tím, že chce shodit dalších deset. K dietě ale potřebuje podporu, které se mu ovšem od manželky nedostává. „Ona tomu nevěří. Náš vztah je teď… nic si nevyčítáme,“ řekl Jiří s tím, že na nastávající soudy pro poškození pověsti bude maximálně připraven.



Autor:  kl

Přečtěte si
fizi
22. 4. 2014 • 15:39

Nikdo nemůže za to,jakým se narodil,ale může za své chování.Tohle je pra.se,ze kterého se mi obrací nehty.A pustit ho k dětem?No to teda ani náhodou,co když se zase ožere.....fuj,jdu blejt,velebnosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.