Bohdalová (82) a miliardář Focko (59): Tajné rande v cizině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bohdalová (82) a miliardář Focko (59): Tajné rande v cizině!

Jiřina Bohdalová si s přítelem užívá ve Vatikánu.
Jiřina Bohdalová si s přítelem užívá ve Vatikánu. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz )

Tady je to na vážno! Jiřina Bohdalová (82) se opět objevila ve společnosti s movitým podnikatelem Lubomírem Fockem (59). A co víc! Pár se spolu chystá na dovolenou do Itálie, kde herečka se svým přítelem oslaví narozeniny.

Dva roky se po boku herečky Bohdalové objevuje pohledný slovenský podnikatel, který figuruje hned v několika společnostech. „Jsou jako dvě hrdličky,“ popisuje jejich vztah člověk, který s nimi absolvoval už několik zahraničních cest. „Náramně si spolu notují. Povídají si a nikoho dalšího k tomu nepotřebují,“ dodává jedním dechem.


Na přelomu dubna a května plánuje Bohdalová s přítelem cestu do Říma a Vatikánu. Herečka tak své narozeniny 3. května oslaví romanticky v městě měst – přímo v Římě. Co působivějšího si lze přát!
Bohdalová se s Fockem poznala díky slavné fotbalové Amfoře, kde obstarává slavnostní výkopy. Vztah ale postupem času přerostl až do soukromí. Úspěšný podnikatel herečku doprovázel například před třemi lety na filmový festival v Karlových Varech, letos na začátku dubna spolu byli na přímém přenosu předávání cen TýTý a nyní se objevili na premiéře muzikálu Adam a Eva.



Přečtěte si
illis
20. 4. 2014 • 23:14

Horší bude, až dojdou historky z natáčení, o čem si potom budou povídat .

ivoadler
20. 4. 2014 • 12:41

Je to zvláštní pár. Ale co, brát si jí nemusí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.