Tohle v První republice neuvidíte: Proč Studénková a Nová trpěly při natáčení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle v První republice neuvidíte: Proč Studénková a Nová trpěly při natáčení?

Nejvíc zmrzlá byla Studenková. Aby v záběru působila, že nemrzne, zahřívala se kožichem... Veronika Nová si pro změnu dopřávala horké nápoje.
Nejvíc zmrzlá byla Studenková. Aby v záběru působila, že nemrzne, zahřívala se kožichem... Veronika Nová si pro změnu dopřávala horké nápoje. (archiv České televize. )

Jen pro otužilé! Natáčení retro seriálu První republika není procházka růžovou zahradou. Nejenže se stále čeká na další záběr, ale navíc je dost často pěkná zima. A ta se dá přežít jen díky teplé bundě!

Drkotání zuby, litry teplého kafe a čaje, to jsou typické rekvizity, kterými se obklopují všichni herci ze seriálu pokaždé, když jim skončí záběr. Velkou zkušenost s tím má i představitelka Boženy Škvorové Zdena Studénková (59). Té byla mezi záběry při natáčení svatby v kostele taková zima, že si na šaty a kožich oblékla ještě zimní bundu. A není sama, která se snaží zahřát jakýmkoliv způsobem v pauzách při natáčení v exteriérech.

Podmínky jako hollywoodská star nemá ani herečka Veronika Nová (27), která hraje jednu z hlavních rolí Magdalénu Valentovou. To, že je manželkou režiséra Bisera A. Arichteva (37) jí moc nepomáhá. Když má venkovní natáčení, trpí stejně jako ostatní. Jediné v čem má snad větší výhodu je to, že má o pár vteřin dříve termohrnek s teplým čajem. Ale už v květnu se zahřeje. „Chystáme se koncem května, ale nevíme kam. Thajsko asi ne. Vybíráme ještě mezi nějakými jinými exotickými destinacemi. Rozhodneme se ale asi až na poslední chvíli,“ svěřila se Aha! Nová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.