Koller napadl Vondráčkovou - Ostuda v České televizi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koller napadl Vondráčkovou - Ostuda v České televizi

PRAHA – Tak to je něco! Deníku Aha! se podařilo získat exkluzivní informace ze zákulisí velkého hudebního projektu České televize Eurosong. Jako jediní známe nejen kompletní desítku soutěžících, ale i jména těch, kteří účast odmítli.


Proč nechtěla soutěžit Aneta Langerová (20) a Lucie Bílá (41)? A proč odmítl David Koller (42) vystupovat na jednom jevišti s Helenou Vondráčkovou (59)? Víme to!

Z velkého národního finále Eurosongu, které Česká televize odvysílá v březnu, diváci zvolí z desítky hudebních interpretů jednoho, který bude Česko reprezentovat ve velkém mezinárodním finále. Není proto divu, že ČT oslovila ty největší tuzemské hudební hvězdy. Jenže řada z nich odmítla. Kliknutím zvětšete„David Koller například účast odmítl, protože prý nechce stát na jednom jevišti s někým, jako je Helena Vondráčková,“ prozradila deníku Aha! jedna z členek štábu Euro- songu. „Odmítla i Aneta Langerová a Lucka Bílá. Obě tvrdily, že se bojí jít do něčeho, co tu nikdo nezná. Ale možná se spíš bály neúspěchu,“ dodává náš zdroj. Hlavními hvězdami tak v desítce soutěžících bude vedle Heleny Vondráčkové Petr Kolář, Sámer Issa a skupina Kabát.

Porazí Vondráčková konkurenci?

Bude Českou republiku ve velkém mezinárodním finále hudebních cen Eurovize neboli Eurosongu reprezentovat Helena Vondráčková (59)? Je to možné. Ale aby vyhrála, bude muset porazit hodně silnou konkurenci. Vždyť proti ní bude stát například Petr Kolář, Petr Bende, Vlasta Horváth nebo Sámer Issa. Velkým favoritem jistě bude i skupina Kabát, jejíž poslední album Corrida vyhrálo cenu za nejprodávanější tuzemskou desku. Kdo tedy v březnu během velkého přímého přenosu zvítězí? O tom rozhodnou televizní diváci svými SMS zprávami. Určitě to bude někdo z následující desítky:

Zpěvačky: Helena VondráčkováKliknutím zvětšete
Helena Zeťová
L.B.P.
Zpěváci: Petr Bende
Vlasta Horváth
Sámer Issa
Petr Kolář
Skupiny: Gipsy.cz
Kabát
Lili Marlene

Kdo účast v Eurosongu odmítl a proč?

Wanastowi Vjecy, Lucie Bílá, Aneta Langerová – strach z konkurence i z toho, že pořad Eurosong je v Česku nový.
David Koller – jako jeden z důvodů uvedl, že nechce stát na jednom jevišti s Helenou Vondráčkovou.
Anna K. a Kryštof v čele s Richardem Krajčem – odmítli vystupovat na halfplayback


Autor: (in)
Foto Aha!: Dalibor Puchta, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.