Test plodnosti Lumíra z ULICE: Nečekaně zaúřaduje Světlana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Test plodnosti Lumíra z ULICE: Nečekaně zaúřaduje Světlana!

Pro Lumíra je situace ve vztahu stále komplikovanější.
Pro Lumíra je situace ve vztahu stále komplikovanější. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Milada Hladíková (Marika Procházková) a Lumír (Václav Svoboda) mají před svatbou. A také stále častěji mluví o miminku, byť tohle téma přece jen častěji zabrousí Milada, která už začíná být zoufalá z toho, že na těhotenském testu pořád nevidí vytoužené dvě čárky…

Jak už to u žen bývá, když si něco umanou, mužům dříve nebo později nezbývá, než jejich přání splnit. A Milada, které začínají tikat biologické hodiny stále hlasitěji, začíná být nervózní. Už se se svým trápením svěřila své tetě a dokonce i Lumírově matce.

A Lumír? Ten nakonec dle očekávání podlehl Miladinu naléhání a šel na vyšetření plodnosti. Na tom by nebylo vůbec nic špatného, kdyby jeho partnerka dokázala ohledně tohoto, pro muže velmi intimnímu problému, držet jazyk za zuby. Jenže Milada vše vyslepičí nejen kolegyním z práce, ale také Lumírovým kolegům z radnice.

Nepříjemně překvapený Lumír se sice snaží zatloukat a mlžit, jenže informace se dostane až k jeho bývalé (nebo i současné) lásce Světlaně (Tereza Bebarová). Nykl tak musí s pravdou ven a celou pravdu jí nakonec vyklopí. Její reakce ho opravdu hodně překvapí, jak uvidíte už dnes večer na Nově.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.