Advokátka Kramného: Už teď má Petr dva roky ve vězení jisté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Advokátka Kramného: Už teď má Petr dva roky ve vězení jisté!

Advokátka Jana Rejžková
Advokátka Jana Rejžková ( Foto Aha! - Slávka Červená)

Jakkoliv se nová právnička Petra Kramného Jana Rejžková pere za svého klienta, stejně připouští, že ho s velkou pravděpodobností čekají léta za mřížemi. A to i v případě, že by mu dvojnásobná vražda nebyla prokázaná.

Rejžková upozorňuje, že jen k obvinění se policie propracovávala sedm měsíců. A to byl jen začátek! „Vyšetřování potrvá ještě nejméně rok. Vyšetřovatel má na stole i jiné případy,“ vysvětluje neradostné vyhlídky svého klienta Rejžková v Blesku.

Také soudní líčení se podle renomované advokátky protáhne. „To bude další rok. Policie bere věc zeširoka, bude hodně výpovědí známých rodiny, aby se vytvořil příběh,“ myslí si Rejžková. Podle ní bude vše trvat i kvůli tomu, že neexistuje žádný přímý důkaz, že její klient skutečně vraždil.

Je jasné, že bude Kramný prostřednictvím svého právního zástupce pravidelně žádat o propuštění z vazby a vyšetřování na svobodě. V tuto chvíli se však zdá nepravděpodobné, že by mu bylo vyhověno.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.