Zesnulá maminka Moniky Kramné (†36): Před smrtí si nechala vyložit karty! Víme, co jí řekly o smrti dcery a vnučky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zesnulá maminka Moniky Kramné (†36): Před smrtí si nechala vyložit karty! Víme, co jí řekly o smrti dcery a vnučky!

Anna Burková vyložila v kartách Evě N., že za vraždou stojí její zeť Petr.
Anna Burková vyložila v kartách Evě N., že za vraždou stojí její zeť Petr. (Foto Aha! – Ivana Žáková)

Maminka Moniky (†36) Eva N. (†67) byla do své smrti přesvědčena, že z vraždy obviněný zeť Petr K. (35) její dceři a vnučce Klárce (†8) neublížil. A to i přesto, že dlouholetá přítelkyně a kartářka jí několikrát pověděla, že se mýlí.

Po smrti Moniky a Klárky a zejména po obvinění zetě Petra K. chodila Eva N. ke kamarádce i obden. „Byť se mi to těžko povídalo a vím, že se to její rodině nelíbilo, ale karty mi řekly, že Moniku zabil manžel,“ řekla Aha! kartářka Anna Burková (72). Podle ní o tom jasně svědčily karty – muž, mladá žena, peníze a dům, které se objevily hned během prvního výkladu.


„Evička z toho byla zděšena a plakala, ale nikdy nepřestala věřit v Petrovu nevinu. Byl to přece jen její zeť. Také na mě nikdy nezanevřela, když jsem jí do očí řekla, co mi řekly karty,“ podotkla Anna  Burková a dodala: „Když mi Eva pověděla, že Petr z Egypta volal, že holky zřejmě někdo přepadl a zabil, karty mi hned ukázaly, jak moc lže.“



Přečtěte si
jasnovidec01
17. 4. 2014 • 12:49

matka Monči taky neumřela steskem....ale na embolku to jsou dvě rozlišné choroby .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.