Krásná Vietnamka z Ordinace: Písemný ZÁKAZ SEXU! A to není zdaleka všechno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krásná Vietnamka z Ordinace: Písemný ZÁKAZ SEXU! A to není zdaleka všechno...

Ha Thahn má si ve smlouvě zákaz sexu a intimností vydupala.
Ha Thahn má si ve smlouvě zákaz sexu a intimností vydupala. (Foto pro Aha! - TV Nova)

Je mladá, krásná a přitažlivá. Herečtí kolegové Ha Thanh Nguyenové (25) alias sestřičky Tien z Ordinace v růžové zahradě mají ale smůlu. Před kamerou na ni nesmějí ani sáhnout! Přísný zákaz fyzického kontaktu s muži si dokonce prosadila i do smlouvy.

„Nechtěla bych mít v seriálu velké intimní a odhalenější scény. Proto jsem si nechala dát do smlouvy formulku, která mi tenhle požadavek zajistí,“ potvrdila deníku Aha! půvabná Ha Thanh. Důvodem je kromě hereččiny stydlivosti především kulturní odlišnost její národnosti.


„Naše komunita je k těmto věcem mnohem více kritická. A já to respektuju. I když s vietnamskou komunitou nepřicházím moc do styku, uvědomuji si, že jsem jednou z jejích viditelnějších osobností. Beru ohled i na rodiče a ctím naši kulturu,“ vysvětlila důvody i s vědomím, že tak sestřičku Tien ochuzuje o lásku. Věčné nadbíhání bez valného výsledku nevydržel doktor Jáchym Kalina v podání Lukáše Hejlíka (34) ani Adam Kraus (31) coby lehkomyslný sanitář Jirka.
„Asi je to značně omezující pro dramaturgy. Ale zase ta postava nabízí jiné příběhy než jen milostné,“ míní herečka. „Ha Thanh má spoustu omezení ve scénáři. Týkají se mimo jiné nahoty a fyzického kontaktu s muži, čili docela velká omezení,“ dává jí za pravdu producentka seriálu Lenka Hornová (47).

Kolegyně jí závidí!

Milostné scény nepatří mezi herci k nejoblíbenějším. Mladé herečky tak mohou Ha Thanh závidět. „Pokud vím, nesmí si v seriálu s nikým dát ani pusu. Mně je to velmi sympatické, nikdo milostné scény nemáme rád. Málokterá mladá herečka by si ale něco takového mohla dovolit,“ řekla v pořadu Sejdeme se na Cibulce herečka Marie Doležalová (27) alias blbá Saša z Comebacku.



Přečtěte si
fizi
17. 4. 2014 • 15:27

cocca
16. 4. 2014 • 17:50

No ale z vietnamcem by si v serialu románek začít mohla nebo taky ne?

kodlofon
16. 4. 2014 • 16:30

Stejne to jsou srackojidni serialy.CT Prvni Republikou po dlouhe dobe prekvapila a vyprodukovala neco na co se da divat.Ty online serialy lidem blbnou hlavu.

prroud
16. 4. 2014 • 16:11

A mimochodem,rozumels jak vidim dobre tomu co jsem napsal,tedy obsahu,takze pisu srozumitelne,a o tom to je ;-)

prroud
16. 4. 2014 • 16:08

Nevis co je stadni dobytek? Povykladej jak jsi spokojenej se systemem,jestli a cim ho podporujes,jak jsi sobestacnej,jestli mas bankovni konto,kde a co nakupujes pro domacnost a ja ti povykladam,jestli jsi kus z toho stada,nebo nejsi ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.