Pohřeb maminky Moniky Kramné (†36): Přišli rodiče Petra, úřadovala tam kriminálka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Pohřeb maminky Moniky Kramné (†36): Přišli rodiče Petra, úřadovala tam kriminálka!

Pohřeb maminky usmrcené Moniky se konal v úterý v Karviné.
Pohřeb maminky usmrcené Moniky se konal v úterý v Karviné. (Aha! - David Malík)

V úterý před polednem proběhl v Karviné ostře sledovaný pohřeb maminky Moniky Kramné. Rozloučit se přišli také rodiče vazebně stíhaného Petra, který je z vraždy Moniky a Klárky obviněný.

V napjaté atmosféře panovaly obavy zejména z toho, jak dopadne setkání rodičů Petra s bratrem Moniky, který se nevěří v Kramného nevinu. K žádné slovní přestřelce naštěstí nedošlo.

Rodiče Kramného přišli na hřbitov v Karviné-Ráji zhruba hodinu před obřadem a zamířili rovnou k hrobu Moniky a Klárky. Na ten přinesli nové květiny a svíčky. Oba pak mlčky nad hrobem stáli, dokud je nevyhnal začínající déšť. Pak se vydali do krematoria.

To bylo od brzkých dopoledních hodin hlídáno nejen ochrankou, ale i policií, která dokonce střežila silnici. Podle informací reportérů Blesku byla na pohřbu i kriminální policie. Opakovala se tak v podstatě situace ze srpna, kdy byly na stejném hřbitově pochovávány obě ženy usmrcené v Egyptě. Tentokrát však bylo poslední rozloučení, během kterého zněla píseň „Až mě andělé“ od Petra Spáleného, přece jen skromnější.

K rodičům Petra Kramného se přidala krátce před samotným začátkem obřadu také Petrova sestra Lenka, která před časem vyjádřila pochybnosti o nevině svého bratra. Lenka okamžitě po skončení oficiální části rozloučení naskočila do auta a rychle odjela.

S maminkou Moniky se přišli rozloučit přátelé i kolegyně z bývalé práce. Smuteční řeč ale podle našich informací nikdo nepronesl. Eva N., zemřela na embolii minulý čtvrtek. Podle jejích přátel ji trápilo zdraví už hodně dlouho, smrt její dcery a vnučky pro ni byla další obrovská rána.

Svou manželkou na posledních cestu vyprovodil také její manžel Erich N. Z jeho tváře se však nedalo téměř nic vyčíst. Jen velká bolest. Není divu, vždyť během krátké doby přišel o ženu, dceru i vnučku…





Přečtěte si
kadarka
15. 4. 2014 • 23:27

Paní Kramná bude tvrdit stále, že je nevinný i když bude odsouzen. Sestra ta už pochopila.

violahorska
15. 4. 2014 • 22:54

Pí Kramná, matka obžalovaného -dle mého mínění - oprávněně obžalovaného, brzy pozná, jak se psychika podepíše na zdraví jedince (pokud ovšem není stejného ražení jako syn - Peťka, pokud je stejně imunní, asi ji pravda tížit nebude). V této chvíli - těžko soudit - je to takový farizej (?), sociální i-diot (?), skutečně neví, co bezesporu přispělo ke konci nebohé nemocné maminky a babičky jejich nejbližších?

pelagie
15. 4. 2014 • 17:41

Nikdo na obřadu nepromluvil smuteční řeč....... a nač prosím ??? když se toho neujal nikdo z rodiny, co by tam kecala zcela cizí osoba, která zesnulou neznala a jak to tak bývá říkají samé kecy....

danuska555
15. 4. 2014 • 16:32

Baba, by se m ela stydet, ona moooc dobre vi...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.